Survival of the Fittest: Barry’s Goes Digital to Go the Distance

Survival of the Fittest: Barry’s Goes Digital to Go the Distance

März 11, 2023 0 Von admin

Αυτό το κομμάτι εμφανίστηκε αρχικά στο Mastercardservices.com

Μάρκα γυμναστικής Barry’s είναι γνωστή για τις διασκεδαστικές, καθηλωτικές προπονήσεις υψηλής ενέργειας στα γραφικά Red Rooms του, που μιμούνται την εμπειρία ενός νυχτερινού κέντρου. Έτσι, όταν ο COVID-19 χτύπησε το 2020, η πανδημία έμοιαζε με ένα πιθανό χτύπημα νοκ-άουτ.

Σχεδόν από τη μια μέρα στην άλλη, η ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση που ιδρύθηκε στο Λος Άντζελες έπρεπε να κλείσει τα 80 και πλέον στούντιο της, που εκτείνονται από το Δυτικό Χόλιγουντ μέχρι το Λονδίνο και τη Σιγκαπούρη τον Μάρτιο του 2020, απογοητεύοντας αρχικά τους πελάτες που αγκάλιασαν τις προκλητικές προπονήσεις, το κοινοτικό πνεύμα και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

«Ο COVID-19 ήταν προκλητικός για τον Barry’s λόγω των διαστάσεων των Red Rooms μας και της έντασης της προπόνησης», λέει ο Steve Padis, αντιπρόεδρος στρατηγικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης. Ο κλάδος της γυμναστικής έχει πληγεί από τα lockdowns και τα όρια χωρητικότητας, τις ακυρώσεις μελών, την αγκαλιά του εξοπλισμού γυμναστικής στο σπίτι και το κόστος περισσότερων πρωτοκόλλων ασφάλειας για την ηρεμία στους πελάτες και το προσωπικό.

Από τον Ιούνιο, περισσότερα από ένα στα πέντε γυμναστήρια στις ΗΠΑ έχουν έκλεισε οριστικά λόγω του COVID-19, σύμφωνα με τη Διεθνή Ένωση Υγείας, Ρακέτας & Sportsclub. Παρά αυτές τις δυσκολίες, η πανδημία έγινε καταλύτης για καινοτομία σε πολλές μικρές επιχειρήσεις, αναγκάζοντας τα γυμναστήρια, τα εστιατόρια και τους λιανοπωλητές να προσαρμοστούν και να ψηφιοποιηθούν για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους και να βρουν νέους. Μερικά από αυτά τα ψηφιακά εργαλεία ταχείας απόκρισης, όπως η ηλεκτρονική παράδοση και οι απομακρυσμένες υπηρεσίες, γίνονται μακροπρόθεσμα κομμάτια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ο τρόπος διαχείρισης της πανδημίας του Μπάρι υπογραμμίζει αυτή την τάση. Η εταιρεία συνειδητοποίησε γρήγορα ότι η επιβίωσή της εξαρτιόταν από την προπονητική της κουλτούρα και την ικανότητά της να υιοθετεί νέα τεχνολογία για να κρατά την κοινότητά της σε κίνηση και να επιστρέφει για περισσότερα.

Όταν πρωτοχτύπησε ο COVID, η Barry’s άλλαξε τις προπονήσεις Abs & Ass και Total Body στο Instagram και το Zoom για να κρατήσει τους παλμούς των πελατών στο σπίτι. Προσέλκυσαν περισσότερα από 20.000 άτομα στην πρώτη τάξη και η εμπειρία του εικονικού Barry γεννήθηκε.

Αυτές οι αυτοσχέδιες συνεδρίες μετατράπηκαν από τότε στη νέα πλατφόρμα και εφαρμογή Barry’s X, η οποία συνδυάζει αυτό που αποκαλεί «Η καλύτερη προπόνηση στον κόσμο» με την εξελιγμένη τεχνολογία κάμερας, τις εντυπωσιακές μελωδίες και ένα πλήρως ενσωματωμένο κοινωνικό δίκτυο.

«Οι αντιξοότητες τροφοδοτούν το μεγαλείο».

Joey Gonzalez, παγκόσμιος διευθύνων σύμβουλος της Barry

Για να δημιουργήσετε ξανά μια ισχυρή αίσθηση κοινότητας, το Barry’s X προσφέρει τη δυνατότητα κοινωνικής δικτύωσης „Fit Fam“, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν φίλους στο διαδίκτυο και ουσιαστικά να χτυπούν ο ένας τον άλλον πριν λάβουν μέρος στο ίδιο μάθημα προπόνησης.

Οι πελάτες μπορούν να αλλάξουν τις ρυθμίσεις απορρήτου τους για να επιλέξουν ποιος μπορεί να τους δει να γυμνάζονται και να έχουν την επιλογή να ενεργοποιήσουν τα φίλτρα φωτός για να δημιουργήσουν τον χώρο προπόνησης του Barry’s Red Room ενώ επιλέγουν μαθήματα ζωντανής ροής ή βίντεο κατ‘ απαίτηση.

Εκτός από το να δίνει στους πελάτες που βρίσκονται εν κινήσει την ευκαιρία να ασκηθούν όταν λείπουν από το σπίτι – και να προσεγγίσουν όσους έχουν κολλήσει στο σπίτι – η νέα πλατφόρμα επιτρέπει στη boutique εταιρεία γυμναστικής να βρίσκει νέους πελάτες που δεν μένουν κοντά σε γυμναστήριο Barry’s, εξηγεί Joey Gonzalez, παγκόσμιος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

«Θέλουμε πραγματικά να προσφέρουμε μια εμπειρία όπου οι άνθρωποι μπορούν απλώς να ασκηθούν με τον Barry’s, ανεξάρτητα από το τι έχουν διάθεση, σε όποια πλατφόρμα κι αν χρησιμοποιούν», λέει.

Συνοδευόμενη από τη δέσμευση των πελατών της καθ‘ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, η Barry’s εγκαινιάζει επίσης ένα νέο κλιμακωτό πρόγραμμα αφοσίωσης που προσφέρει στους κορυφαίους πελάτες της επιβραβεύσεις, όπως κάρτες επισκεπτών και αποκλειστικό εξοπλισμό προπόνησης, αξεσουάρ και εξοπλισμό. Οι ανταμοιβές είναι προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις των σκληροπυρηνικών μελών του Barry, όπως προνόμια έγκαιρης κράτησης, καθυστερημένες ακυρώσεις και εκτεταμένες θέσεις παραμονής μαθημάτων, συγκεντρώνοντας «αστέρια» μέσω προπονήσεων, αγορών Fuel Bar και δραστηριότητας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχεδιασμένο σε συνδυασμό με το SessionM της Mastercard, το οποίο βοηθά τους πελάτες να αναπτύξουν πλατφόρμες αφοσίωσης και αφοσίωσης, η εταιρεία ελπίζει ότι το νέο πρόγραμμα αφοσίωσης θα προσελκύσει επίσης νέα μέλη για να εγγραφούν σε μαθήματα εντός στούντιο και στην εφαρμογή Barry’s X.

Παρά τις συντριπτικές προκλήσεις που θέτει η πανδημία, η Barry’s είναι αισιόδοξη ότι σύντομα θα επιστρέψει σε καλό δρόμο καθώς οι πελάτες επιστρέφουν στα προσωπικά της μαθήματα και η δέσμευση με την ψηφιακή της εφαρμογή επεκτείνεται.

«Μπορώ να πω τώρα ότι είμαστε κάπως στην άλλη πλευρά, είμαι ευγνώμων για την εμπειρία ζωής», λέει ο Gonzalez. «Οι αντιξοότητες τροφοδοτούν το μεγαλείο».

Sophie Hares, Συντελεστής