Staying Out Of Store – Πράγματα που δεν αγοράζω πλέον

Staying Out Of Store – Πράγματα που δεν αγοράζω πλέον

Oktober 4, 2022 0 Von admin

από το Texas Homesteader ~

Υπάρχουν πολλοί εύκολοι τρόποι για να αντέξετε αυτό που έχετε, κρατώντας σας μακριά από τα καταστήματα. Καλό για το περιβάλλον, καλό για το πορτοφόλι μου!

Αλλά το θέμα είναι ότι είναι πραγματικά εύκολο να γίνει, χρειάζεται απλώς προσοχή για να αντικατασταθούν μέρη.

Δεν αγοράζω πλέον προϊόντα καθαρισμού, σακούλες σκουπιδιών, μείγματα σε κουτιά, κ.λπ. Και όσο πιο εύκολο είναι, τόσο πιο συχνά μπορώ να μείνω έξω από το κατάστημα.

Καλό για την υγεία μου, τον προϋπολογισμό μας ή τη γη. Ή και τα τρία μερικές φορές!

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που δεν αγοράζω πλέον από το κατάστημα. Πολλές φορές συνήθως μπορώ να τα καταφέρω (πολύ ωραία, στην πραγματικότητα) με αυτό που έχω ήδη εδώ στο σπίτι. Βρήκα ότι απλά χρειάστηκε να κοιτάξω τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο.

Συχνά αναρωτιέμαι: «Έχω ήδη κάτι εδώ στο σπίτι που θα αντικαταστήσει αυτό το πράγμα που αγόραζα;»

Η απάντηση είναι όλο και περισσότερα – ΝΑΙ! Ελάτε να δείτε τι δεν αγοράζω πια στο κατάστημα.

Έχω συμπεριλάβει μια αρκετά πλήρη λίστα με τους πιο φυσικούς τρόπους με τους οποίους διατηρώ το σπίτι μας καθαρό στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης. Σας ενθαρρύνω να το ελέγξετε.

Αλλά οι μεγαλύτεροι τρόποι με τους οποίους μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό που ήδη έχουμε για να καλύψω μια ανάγκη χωρίς να πάω στο κατάστημα είναι:

Εμπορικά Καθαριστικά

Είχα μια μεγάλη αποθήκη καθαριστικών κάτω από τους νεροχύτες της κουζίνας και του μπάνιου μου.

Είχα καθαριστικά τουαλέτας, καθαριστικά τζαμιών και καθαριστικά δαπέδου πλακιδίων. Φαίνεται ότι υπήρχαν καθαριστικά ειδικά σχεδιασμένα για τον καθαρισμό μόνο ενός συγκεκριμένου τύπου επιφάνειας.

Πραγματικά δεν το σκέφτηκα ποτέ, απλώς σήκωσα τυφλά το καθένα και το έβαλα στο καλάθι αγορών μου καθώς χόρευα στους διαδρόμους ονειρευόμενος το αστραφτερό καθαρό σπίτι στο άμεσο μέλλον μου.

Στη συνέχεια η πραγματικότητα διαδραματίζεται… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ??!? Διαφορετικό καθαριστικό για κάθε μεμονωμένη επιφάνεια;

Άρχισα λοιπόν να μαθαίνω για πιο βασικούς και φυσικούς τρόπους για να κρατάμε το σπίτι μας καθαρό.

Αυτές τις μέρες για να πάρω τα καθαριστικά του σπιτιού μου δεν χρειάζεται να πάω σε κατάστημα. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να κοιτάξω πέρα ​​από το δικό μου ντουλάπι κουζίνας.

 • Σπιτικά μη τοξικά καθαριστικά

Σωστά, όλα μου Σπιτικά Καθαριστικά είναι μη τοξικά και ασφαλή! Ποια είναι τα μυστικά μου όπλα; (οι παρακάτω σύνδεσμοι θα σας οδηγήσουν σε περισσότερες πληροφορίες)

   • Σαπούνι & Νερό πιάτων – Αναμιγνύεται σε επαναχρησιμοποιημένο μπουκάλι ψεκασμού για πιάτα, πάγκους γρανίτη και δύναμη κοπής λίπους.

   • Ξύδι και Μαγειρική σόδα – Εύκολο καθαριστικό για όλες τις χρήσεις.

   • Απλό Σπιτικό Καθαριστικό τζαμιών – Χρησιμοποιώντας ξύδι και τσαλακωμένη ασπρόμαυρη εφημερίδα

   • Μη τοξικά καθαριστικά μπάνιου – Οι ήπια λειαντικές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας θα καθαρίσουν τον νεροχύτη ή τη λεκάνη της τουαλέτας με αστραφτερή λάμψη. Το ξύδι θα καθαρίσει το σαπουνάκι, τους καθρέφτες και τα πλακάκια καθώς και θα απολυμάνει τη λεκάνη της τουαλέτας.

   • Σπιτικό Καθαριστικό χαλιώνχρησιμοποιώντας αλάτι, νερό και αποσταγμένο λευκό ξύδι.

Σταματήστε να αγοράζετε σακούλες σκουπιδιών

Οι σακούλες απορριμμάτων είναι ένα άλλο πράγμα που δεν χρειάζεται πλέον να αγοράσω από το κατάστημα. Δεδομένου ότι τώρα αγοράζουμε λιγότερα κουτιά, κουτιά και μείγματα ευκολίας, η παραγωγή απορριμμάτων μας έχει μειωθεί δραστικά.

Τώρα λοιπόν χρειάζεται να αδειάζουμε τον κάδο απορριμμάτων μας κάθε 1-2 εβδομάδες. Και ο κύριος οικιακός κάδος απορριμμάτων μας είναι μικροσκοπικός – ένας μικρός σε μέγεθος μπάνιου.

ΔΩΡΕΑΝ αλλαγή χρήσης τσαντών!

Αλλά παρόλο που αποφεύγω τα πλαστικά, εξακολουθούν να υπάρχουν πλαστικές σακούλες που ούτως ή άλλως μπαίνουν αυτόματα στο σπίτι μας. Πράγματα όπως το οικογενειακό μας πακέτο με χαρτί υγείας ή περιτυλίγματα τροφίμων και άλλα τέτοια.

Έτσι, αν το πλαστικό πρόκειται να μπει στο σπίτι μας παρά τις καλές μου προσπάθειές, τουλάχιστον θα φροντίσω να επαναχρησιμοποιηθούν. Και θα τα χρησιμοποιήσω για να αντικαταστήσω ένα πλαστικό αντικείμενο που αγόραζα – σακούλες σκουπιδιών.

Τώρα επαναχρησιμοποιώ αυτά τα μεγαλύτερα πλαστικά περιτυλίγματα για να επενδύσουν τον μικρό μας κάδο απορριμμάτων.

Δεδομένου ότι ο κάδος απορριμμάτων μας είναι τόσο μικροσκοπικός, μπορώ να τον βάλω μακριά από το οπτικό μου πεδίο. Αυτό το μικρότερο καλάθι απορριμμάτων χωράει όμορφα μέσα σε ένα μικρό συρτάρι που είχαμε ενσωματώσει σε ένα από τα κάτω ντουλάπια της κουζίνας μας.

Είμαι ενθουσιασμένος που δεν έχω πια έναν μεγάλο, άσχημο, ογκώδη κάδο απορριμμάτων που προσποιείται ότι είμαι ένα μαμούθ διακοσμητικό αντικείμενο στην κουζίνα μου!

Δεδομένου ότι κομποστάζω τα υπολείμματα τροφών μου και ανακυκλώνω πλαστικά, όπως κανάτες γάλακτος κ.λπ., αυτό το καλάθι απορριμμάτων χρειάζεται να αδειάζετε μόνο κάθε 1-2 εβδομάδες.

Εύκολα σπιτικά μείγματα ευκολίας

Εμπορικά παραγόμενα είδη ευκολίας χρησιμοποιούνται σπάνια εδώ τώρα. Διαπίστωσα ότι είναι πολύ εύκολο να μαστιγώσω μόνος μου τα είδη ευκολίας

 • Σπιτικό πάγωμα σοκολάτας

Για παράδειγμα, ενθουσιάστηκα όταν έμαθα ότι αυτό που τώρα είναι το απόλυτο μου αγαπημένο παγωμένο φοντάν η συνταγή μπορεί να μαγειρευτεί σε λίγα λεπτά. Και δεν χρειάζεται καν μαγείρεμα!

Απλώς τα ανακατεύω όλα μαζί σε μόλις 1 λεπτό! Επιπλέον περιέχει απλά συστατικά – βούτυρο, μέλι, ζάχαρη άχνη, καφέ, κακάο και βανίλια.

Και εντάξει, ας το παραδεχτούμε – πόσο κακή μπορεί να είναι αυτή η συνταγή;; Έχει και τα δύο κακάο ΚΑΙ καφές μέσα! χαχαχα

Επιπλέον, η γεύση απλά δεν μπορεί να συνδυαστεί με τα εμπορικά καταστήματα παγωτού σε μια χοντρή πλαστική μπανιέρα μιας χρήσης. Υπάρχουν πολύτιμα σκουπίδια όταν φτιάχνω μόνος μου αυτό το γρήγορο σπιτικό γλάσο.

 • Γρήγορα σπιτικά μπράουνις σοκολάτας

Μπορώ επίσης να μαστιγώσω τα περισσότερα παρακμιακά μπράουνις εντελώς από την αρχή περίπου τον ίδιο χρόνο που χρειάζεται για να αναμειχθούν τα υγρά συστατικά σε συσκευασμένα υλικά.

 • Απλό σπιτικό μείγμα για τηγανίτες

Και το δικό μου συνταγή τηγανίτας δεν χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να αναμειχθεί από το είδος «προαναμεμιγμένου» σε κουτί ή σακούλα μιας χρήσης.

Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι όλα αυτά τα είδη φτιάχνονται με υλικά που έχω ήδη στην κουζίνα μου!

Επιπλέον, αυτά τα συστατικά είναι εκείνα που αναγνωρίζω και μπορώ να τα προφέρω, σε αντίθεση με μερικά από τα παράξενα συστατικά σε ένα κουτί προπαρασκευασμένου μείγματος.

Και με σημαντικά μικρότερο κόστος τόσο από οικονομική όσο και από περιβαλλοντική άποψη.

Ο κλωτσιός εδώ (και πιστέψτε με αυτό είναι σημαντικό):

Δεν χρειάζεται περισσότερος χρόνος από ό,τι αναμειγνύεται η «ευκολία»!

 • Απλά σπιτικά μείγματα καρυκευμάτων

Οποιοσδήποτε αριθμός σπιτικών μιγμάτων καρυκευμάτων μπορεί να αναμειχθεί γρήγορα, ναι!

Πώς μπορείτε να μείνετε έξω από το κατάστημα;

Τώρα δεν πετάω πέτρες. Πήρα τη νοοτροπία ευκολίας και δεν σκέφτηκα πραγματικά την ίδια τη διαδικασία.

Μόλις προκάλεσα τον εαυτό μου να παράσχω τα πράγματα που συνήθως αγόραζα στο κατάστημα, ανακάλυψα πόσο απίστευτα εύκολο ήταν.

Το μπόνους; Λιγότερες διαδρομές στο κατάστημα για είδη οικιακής χρήσης και συνταγών.

Δοκιμάστε το – θα εκπλαγείτε ευχάριστα!

~TxH~

Αυτή η ανάρτηση κατηγοριοποιήθηκε σε

Με ετικέτα

Θέλετε να δείτε τις φυσικές μας αναρτήσεις καθαρισμού;

Δείτε όλες τις αναρτήσεις φυσικού καθαρισμού μας

Έλα και κάτσε ένα ξόρκι! Ελάτε να κάνουμε παρέα στο δικό μας Σελίδα Facebook. Είναι σαν να κάθεσαι σε μια μπροστινή βεράντα με ένα ποτήρι παγωμένο τσάι – πολλοί καλοί άνθρωποι μοιράζονται! Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε Pinterest, Κελάδημα ή Ινσταγκραμ.

Αν θέλετε να λαμβάνετε ένα email κάθε φορά που δημοσιεύεται μια νέα ανάρτηση ιστολογίου, είναι ΕΥΚΟΛΟ
Εγγραφείτε στο blog μας!

Αποθηκεύσετε