AI BOT – Μια σημαντική ανακάλυψη στην τεχνολογία Chatbot 2022 – Έξυπνη βοηθός Hana

AI BOT – Μια σημαντική ανακάλυψη στην τεχνολογία Chatbot 2022 – Έξυπνη βοηθός Hana

Januar 13, 2023 0 Von admin

Η τεχνολογία AI (τεχνητής νοημοσύνης) άνοιξε το δρόμο για να γεννηθούν τα ρομπότ συνομιλίας AI με τη δυνατότητα να συνομιλούν φυσικά όπως οι πραγματικοί άνθρωποι, βοηθώντας στην αναμόρφωση της εμπειρίας του πελάτη. Εκτός από τη βελτίωση της απόδοσης των υπηρεσιών, τα ρομπότ υποστήριξης AI βοηθούν επίσης τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Το παρακάτω άρθρο Hana.ai θα παρέχει μια επισκόπηση του bot AI και των πρακτικών αξιών που φέρνει.

Γιατί η εξυπηρέτηση πελατών χρειάζεται υποστήριξη AI Chat Bot;

Αναμφισβήτητα, τα chatbots είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα αυτοματοποιημένα εργαλεία εξυπηρέτησης πελατών σήμερα. Αναπτύσσονται εκρηκτικά στο Βιετνάμ από το 2015, αυτά τα chatbots μπορούν να ανταποκρίνονται καλά όσον αφορά την ταχύτητα απόκρισης και την εξυπηρέτηση πελατών σύμφωνα με έναν έτοιμο κύκλο. Ωστόσο, με την έλευση των νέων τεχνολογιών, εκτός από τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών, είναι δύσκολο για τα chatbot παλιάς γενιάς να ανταποκριθούν στην αναπόφευκτη τάση ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, οι στερεότυπες αλληλεπιδράσεις μέσω επιλογών κουμπιών δεν προσελκύουν πραγματικά πελάτες. Για να μην αναφέρουμε τη διαδραστική συμπεριφορά τους είναι αρκετά περίπλοκη και δεν έχει κανόνες. Οποιοσδήποτε λάθος χειρισμός μπορεί να οδηγήσει σε μια ελλιπή εμπειρία, επηρεάζοντας αρνητικά τη φήμη και την επωνυμία της επιχείρησής σας. Η εκρηκτική ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης τεχνητής νοημοσύνης έφερε μια γενιά ρομπότ συνομιλίας με τεχνητή νοημοσύνη με την ικανότητα να συνομιλούν σαν άνθρωποι. Όχι μόνο σταματά στην ικανότητα χειρισμού περίπλοκων υποθέσεων συνομιλίας, κατανόησης του προβλήματος, αλλά και η εξατομικευμένη εμπειρία ικανοποιείται πλήρως, φέρνοντας ένα επίπεδο ικανοποίησης πέρα ​​από τις προσδοκίες.

Τι είναι το AI Bot;

Το AI Bot είναι ένα chatbot που έχει δημιουργηθεί με βάση τη μηχανική μάθηση (Machine Learning) και την τεχνολογία επεξεργασίας φυσικής γλώσσας (NLP), φέρνοντας φυσικές συνομιλίες που μοιάζουν με τον άνθρωπο με την ικανότητα να δίνουν σχόλια ανάλογα με την περίπτωση, σε συνεχές πλαίσιο. Αυτό είναι το πιο προηγμένο επίπεδο στην κλίμακα ανταπόκρισης της εμπειρίας πελατών. Επιπλέον, το ρομπότ συνομιλίας AI είναι επίσης γνωστό για την ικανότητά του να θυμάται τις προτιμήσεις και την εξατομικευμένη αλληλεπίδραση με τους πελάτες. Το AI chat bot είναι μια ανώτερη λύση, που ξεπερνά τις αδυναμίες των chatbots παλιάς γενιάς και προωθεί την ταχύτητα και την ακρίβεια στην εξυπηρέτηση πελατών.

Τι κάνει το bot υποστήριξης AI για τις επιχειρήσεις;

Φυσική εμπειρία συνομιλίας

Κάθε επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων και ανθρώπων συνδέεται με ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και θέμα. Ανάλογα με το διαφορετικό πλαίσιο, η απάντηση θα είναι διαφορετική. Αυτό βοηθά το bot AI να ελέγχει τις φυσικές αλληλεπιδράσεις των πελατών. Για παράδειγμα, ένας πελάτης που χρειάζεται συμβουλές δανείου μπορεί να ξεκινήσει με την ερώτηση „Χρειάζομαι ένα δάνειο μετρητών“, ακολουθούμενη από ερωτήσεις απαιτητικές πληροφορίες όπως „Ποιο είναι το επιτόκιο;“, „Ποια είναι η διαδικασία;“ … Το chatbot εντοπισμού λέξεων-κλειδιών δεν φαίνεται να μπορεί να χειριστεί τέτοιες γενικές ερωτήσεις. Τα επιτόκια μπορεί να είναι επιτόκια δανείου ή επιτόκια αποταμίευσης, οι διαδικασίες μπορεί να είναι διαδικασίες ανοίγματος καρτών ή διαδικασίες αίτησης δανείου κ.λπ. Χωρίς να καθοριστεί το πλαίσιο, αυτά τα chatbot δεν μπορούν να δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις. fit. Με την υποστήριξη της τεχνολογίας NLP, το ρομπότ συνομιλίας AI θα προσδιορίσει το θέμα της συνομιλίας ως „συμβουλές δανεισμού“ μέσω της δήλωσης „Χρειάζομαι ένα δάνειο μετρητών“, οι ακόλουθες ερωτήσεις θεωρείται ότι σχετίζονται με το θέμα. Το θέμα „συμβουλές δανεισμού“ βοηθά το chatbot να δώσει την κατάλληλη απάντηση μέχρι το τέλος του πλαισίου.

έχεις μουσούδα
Το AI Bot ανταποκρίνεται σε μηνύματα με βάση τα συμφραζόμενα

Απρόσκοπτη εμπειρία πελάτη

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι πελάτες θέλουν να αλλάξουν τις πληροφορίες που δόθηκαν προηγουμένως στο chatbot, θέλουν να τους συμβουλευτείτε για μια άλλη επιλογή κατάλληλη για αυτές τις πληροφορίες. Εάν δεν έχει αναπτυχθεί από ένα σύστημα με NLP, τα κανονικά chatbot λέξεων-κλειδιών δύσκολα χειρίζονται αυτήν την περίπτωση. Η συνομιλία μπορεί να σταματήσει επειδή το chatbot δεν μπορεί να τη χειριστεί, ο πελάτης θα κληθεί να παράσχει τις πληροφορίες από την αρχή. Αυτό τους κάνει να νιώθουν άβολα και θα φύγουν εάν δεν τους χειριστείτε εγκαίρως. Μια ασυνεπής εμπειρία είναι η αιτία της απογοήτευσης των πελατών και πιθανώς της εγκατάλειψης της επιχείρησης. Με τη δυνατότητα απομνημόνευσης πληροφοριών στο πλαίσιο, τα ρομπότ συνομιλίας AI σχεδόν λύνουν αυτό το πρόβλημα καλά. Εξετάστε το ακόλουθο παράδειγμα ενός chatbot απάντησης με βάση τα συμφραζόμενα που δημιουργήθηκε από το HANA AI Chatbot.

Σε πιο προχωρημένο επίπεδο, αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται ως γνώση των προσωπικών προτιμήσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτόματες προτάσεις για επόμενες αλληλεπιδράσεις.

έχεις μουσούδα
Το bot AI διαθέτει βραχυπρόθεσμη μνήμη στο Chat για να κάνει τη συνομιλία απρόσκοπτη, να αποφεύγει την επανάληψη

Δημιουργήστε μια εξατομικευμένη εμπειρία

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, οι επιχειρήσεις που υιοθετούν μια στρατηγική εξατομίκευσης έχουν κατά μέσο όρο 19% περισσότερες πωλήσεις από τις επιχειρήσεις που δεν το κάνουν. Ενώ οι επιχειρήσεις εργάζονται σκληρά για να παρέχουν μια εξατομικευμένη εμπειρία, η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνουν ακόμη λόγω της περιορισμένης ικανότητάς τους να συλλέγουν, να οργανώνουν και να χρησιμοποιούν δεδομένα πελατών για τη δημιουργία εμπειριών. Βασισμένο στην ικανότητα απομνημόνευσης του ιστορικού συνομιλιών, η κατανόηση μέσω των δεδομένων συμπεριφοράς για την υποβολή κατάλληλων προτάσεων είναι αυτό που μπορεί να λύσει ένα bot συνομιλίας AI για το «δύσκολο» πρόβλημα εξατομίκευσης της εμπειρίας πελατών».

Για παράδειγμα, το chatbot Erica της Τράπεζας της Αμερικής μπορεί να προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις, προσφορές και συμβουλές με βάση το ιστορικό συναλλαγών πελατών και τα δεδομένα μέσης μηνιαίας δαπάνης. Αντίστοιχα, η Erica λειτουργεί ως εικονικός βοηθός για να βοηθά τους πελάτες να λαμβάνουν πιο έξυπνες αποφάσεις. Το Erica, που κυκλοφόρησε το 2018, προσέλκυσε γρήγορα περισσότερους από 10 εκατομμύρια χρήστες το 2019 και συνεχίζει να δίνει μεγάλη αξία στο πρόβλημα της βελτίωσης της εμπειρίας ψηφιακής τραπεζικής.

Η παροχή μιας εξατομικευμένης εμπειρίας είναι το μέλλον της εξυπηρέτησης πελατών στο οποίο στοχεύει κάθε επιχείρηση. Ωστόσο, αυτό το πρόβλημα απαιτεί μια ισχυρή τεχνολογική βάση και μια κατάλληλη στρατηγική ανάπτυξης. Με εξαιρετικές αξίες, το bot συνομιλίας AI θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επιτύχουν αρχικά τους στόχους εξατομίκευσης και σταδιακά να δημιουργήσουν μια πρωτοποριακή εμπειρία.

έχεις μουσούδα
Το AI Bot βοηθά στην εξατομίκευση της εμπειρίας του πελάτη

Hana.ai ελπίζω, οι παραπάνω πληροφορίες είναι ενδιαφέρουσες για εσάς. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα chatbot που χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη, επικοινωνήστε με τη Hana. Και ακολουθήστε το Hana.ai τώρα, θα επιστρέψουμε με πιο ενδιαφέρον και ενδιαφέρον περιεχόμενο.

———————————————————

Έξυπνος Βοηθός Χάνα

Τηλέφωνο: 028.999.591.29

Διεύθυνση: οδός 1196 3/2, θάλαμος 8, συνοικία 11, πόλη. Πόλη Χο Τσι Μινχ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [email protected]