4 πανεπιστήμια που πρωτοστατούν στην Επιστήμη των Υπολογιστών, την Επιστήμη των Δεδομένων και την Τεχνητή Νοημοσύνη

4 πανεπιστήμια που πρωτοστατούν στην Επιστήμη των Υπολογιστών, την Επιστήμη των Δεδομένων και την Τεχνητή Νοημοσύνη

Dezember 14, 2020 0 Von admin

Θέλετε μια καριέρα στην Επιστήμη των Υπολογιστών; Ονειρεύεστε να ζήσετε τη ζωή στο μέλλον ως Επιστήμονας Δεδομένων ή Μηχανικός Τεχνητής Νοημοσύνης;

Σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, τα πανεπιστήμια-εταίροι του INTO πρωτοστατούν στην Επιστήμη Υπολογιστών, την Επιστήμη των Δεδομένων και την Τεχνητή Νοημοσύνη, δίνοντάς σας αυτό το πολύτιμο πρώτο βήμα στον κλάδο.

Προσδιορίσαμε τέσσερα κορυφαία πανεπιστήμια που διαπρέπουν στην Επιστήμη Υπολογιστών για εσάς, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας απαιτήσεις.

Πανεπιστήμιο του Stirling: πρωτοστατεί σε ένα μέλλον που βασίζεται σε δεδομένα, στο κέντρο του ανερχόμενου κόμβου τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου

Η ψηφιακή τεχνολογία είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τομέας της Σκωτίας. Με τη ζήτηση για Επιστήμονες Δεδομένων σε υψηλό όλων των εποχών, το Πανεπιστήμιο του Stirling βρίσκεται σε ιδανική θέση για τους φοιτητές να επωφεληθούν από αυτά που έχει να προσφέρει η χώρα. Παρέχοντας ασυναγώνιστη πρακτική εμπειρία και ευκαιρίες δικτύωσης σε φοιτητές Πληροφορικής, το Stirling είναι η ιδανική επιλογή για τους γνώστες της τεχνολογίας.

Ο φοιτητής MSc Big Data, Vinod από την Ινδία, ανέπτυξε ένα «chatbot» ανθρώπινου δυναμικού κατά τη διάρκεια της πρακτικής του στο Data Scientist. Διαβάστε περισσότερα για την ιστορία του εδώ.

Τι κάνει το Πανεπιστήμιο του Stirling να ξεχωρίζει για την Επιστήμη των Δεδομένων και την Τεχνητή Νοημοσύνη;

Οι φοιτητές Πληροφορικής στο Stirling επωφελούνται από ασυναγώνιστες προοπτικές απασχολησιμότητας. Στην πραγματικότητα, το 100% των αποφοίτων BSc (Hons) Computing Science εργάζονται ή σπουδάζουν περαιτέρω έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους! (Εθνική Έρευνα Φοιτητών 2020)

Τροφοδοτήστε την καινοτομία σας με Το Εργαστήριο Δεδομένων – Κέντρο καινοτομίας της Σκωτίας για δεδομένα και τεχνητή νοημοσύνη. Θα επωφεληθείτε από την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια βιομηχανική τοποθέτηση στη Σκωτία, εκδηλώσεις δικτύωσης με ειδικούς του κλάδου και ανεκτίμητες διαδρομές στην απασχόληση.

Γίνετε δημιουργικοί στο Computer Club – μια κοινωνία του Πανεπιστημίου του Stirling αφιερωμένη στην τεχνολογία. Δικτυωθείτε με μαθητές με ομοϊδεάτες καθώς παρακολουθείτε κοινωνικές εκδηλώσεις και ανταγωνίζεστε σε προκλήσεις όπως η StirHack hackathon.

Βρίσκεται κοντά στη Γλασκώβη και το Εδιμβούργο στη Σκωτία – ο αναδυόμενος τεχνολογικός κόμβος του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα στοιχεία της Scottish Enterprise το 2018 αναφέρουν μια αύξηση 77% στον αριθμό των νεοφυών επιχειρήσεων τεχνολογίας στη Σκωτία, πάνω από τον συνολικό μέσο όρο στο Ηνωμένο Βασίλειο 59% και το Λονδίνο στο 76%.

Γιατί είναι σημαντική αυτή η τοποθεσία; Ας πάρουμε το Εδιμβούργο. Μία στις πέντε κενές θέσεις εργασίας υπάρχουν στον τομέα της τεχνολογίας, προσφέροντας τους υψηλότερους μισθούς μετά το Λονδίνο. Η μέση εργασία στον τομέα της τεχνολογίας στο Εδιμβούργο πληρώνει 42.500 £ – σχεδόν 15% περισσότερο από τη μέση εργασία εκτός τεχνολογίας στην πόλη. Έπειτα, υπάρχει η Γλασκώβη, όπου ζουν οι JP Morgan και Barclays που δημιουργούν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας για επαγγελματίες της τεχνολογίας!

Πτυχίο Επιστήμης Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο του Stirling

Φοιτητής:

Μεταπτυχιακός:

Πανεπιστήμιο George Mason: σας συνδέει με το πιο λαμπρό στην τεχνολογία των ΗΠΑ, κοντά στην πρωτεύουσα της χώρας

Η βιομηχανία, η σχολή ειδικών και οι γνώστες της Ουάσιγκτον DC συγκρούονται στο πρόγραμμα επιστήμης υπολογιστών του Mason. Η Βόρεια Βιρτζίνια ανθεί στην τεχνολογία, γι‘ αυτό η Amazon αποφάσισε να εγκαταστήσει το δεύτερο αρχηγείο της μόλις 6 χιλιόμετρα από την πανεπιστημιούπολη του Άρλινγκτον. Μάθετε να προγραμματίζετε σε κοντινή απόσταση από την Ουάσιγκτον DC, και ακόμα καλύτερα, κωδικοποιήστε μέχρι το οβάλ γραφείο. Σπούδασε Επιστήμη Υπολογιστών στο Mason για να το μετατρέψεις σε ισόβια καριέρα.

Η Mason υποστηρίζει τη διαφορετικότητα στα προγράμματα της Επιστήμης Υπολογιστών. Η Leela, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο, μιλά για την εμπειρία της ως γυναίκα και μέλος μιας μειονοτικής ομάδας που μελετά το θέμα. Διαβάστε την ιστορία της εδώ.

Τι κάνει το Πανεπιστήμιο George Mason να ξεχωρίζει για την Επιστήμη των Υπολογιστών και την Κυβερνοασφάλεια;

Θέλετε να εργαστείτε στην κυβέρνηση; Η κυβερνοασφάλεια και η άμυνα βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα των τομέων που ευδοκιμούν στο κέντρο της Αμερικής για καριέρες κυβερνητικών υπηρεσιών!

Μεγάλη ποικιλία διαδρομών σε διαφορετικές ειδικότητες Επιστήμης Υπολογιστών. Το πρόγραμμα Επιστήμης Υπολογιστών του Mason προσφέρει επτά συγκεκριμένες ειδικότητες σε ένα από τα μεγαλύτερα τμήματα στην πανεπιστημιούπολη και στην πολιτεία. Περιορίστε την εστίασή σας στην επιστήμη των υπολογιστών στο Mason καθώς βρίσκετε τη σωστή διαδρομή σταδιοδρομίας για εσάς.

Φανταστική απασχολησιμότητα διεθνών φοιτητών στη Mason – ένα αξιόλογο πτυχίο για μια αξιόλογη καριέρα. Περισσότερο από το 70% των φοιτητών ασχολούνται με επιτόπια εργασία, έρευνα και πρακτική άσκηση κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, με τους μέσους μισθούς των αποφοίτων της επιστήμης υπολογιστών Mason μεταξύ 59.700-110.300 $. Τα τελευταία πέντε χρόνια, διεθνείς φοιτητές προσλήφθηκαν από γνωστές εταιρείες όπως η Amazon, η Deloitte και η Microsoft.

Mason και Amazon – επένδυση και επέκταση της Επιστήμης Υπολογιστών. Υπό το πρίσμα των κοντινών κεντρικών γραφείων της Amazon, η Mason θα αποκαλύψει μια νέα Σχολή Υπολογιστών και ένα Ινστιτούτο Ψηφιακής Καινοτομίας στην πανεπιστημιούπολη του Άρλινγκτον. Όλα τα προγράμματα στη σφαίρα της επιστήμης των υπολογιστών και τα σχετικά προγράμματα σε όλους τους κλάδους θα υπάγονται στη Σχολή Πληροφορικής και το ινστιτούτο 400.000 τετραγωνικών ποδιών θα χρησιμεύσει ως ερευνητική επιχείρηση για τομείς όπως η ανάλυση δεδομένων, η κυβερνοασφάλεια και η άμυνα.

Πτυχίο Επιστήμης Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο George Mason

Φοιτητής:

Μεταπτυχιακός:

ΠΜΣ στην Υπολογιστική Επιστήμη

MS στην Επιστήμη των Υπολογιστών

MS in Information Security and Assurance

ΠΜ στα Πληροφοριακά Συστήματα

MS στη Μηχανική Λογισμικού

City, University of London: μελετήστε ένα διεθνώς εξαιρετικό πρόγραμμα με το «Tech City» του Λονδίνου στο κατώφλι σας

Πρωτοπορώντας στην εκπαίδευση στους υπολογιστές και την τεχνολογία, μερικά από τα πρώτα πτυχία Επιστήμης Υπολογιστών του Ηνωμένου Βασιλείου διδάχθηκαν στο City του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Για περισσότερα από 60 χρόνια, το διάσημο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με βασικούς παράγοντες του κλάδου – προσφέροντας εξαιρετικές ευκαιρίες τοποθέτησης και ένα εντυπωσιακό ποσοστό απασχολησιμότητας πτυχιούχων.

Ο Anton ταξίδεψε από την Ουκρανία στο Ηνωμένο Βασίλειο για να σπουδάσει Επιστήμη Υπολογιστών στο City, με τη βοήθεια του INTO. Δείτε την ιστορία του Anton εδώ.

Τι κάνει το City, University of London να ξεχωρίζει για την Επιστήμη των Υπολογιστών και την Επιστήμη Δεδομένων;

Κορυφαίες ευκαιρίες τοποθέτησης σε μια τοποθεσία με γνώσεις τεχνολογίας. Επωφεληθείτε από μια εξαιρετική τοποθεσία κοντά στην «Tech City» του Λονδίνου – το ταχύτερα αναπτυσσόμενο σύμπλεγμα τεχνολογίας στην Ευρώπη, όπου η Google, η Amazon και η Microsoft έχουν τα κεντρικά γραφεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θα έχετε μια ποικιλία επιλογών εργασιακής εμπειρίας, όπως πρακτική άσκηση, τοποθετήσεις ενός έτους και το μοναδικό πρόγραμμα «Professional Pathway» του Πανεπιστημίου, όπου μπορείτε να αποκτήσετε επαγγελματική εμπειρία έως και 3 ετών καθώς σπουδάζετε.

Εξειδικευμένες εγκαταστάσεις και δυναμικοί τρόποι μάθησης – από Το bootcamp κωδικοποίησης της πόλης στο «Hack for Good» – όπου φοιτητές πληροφορικής, μάρκετινγκ, σχεδίου και επιχειρηματικότητας από διάφορα πανεπιστήμια του Λονδίνου μπορούν να μοιραστούν ιδέες, να δημιουργήσουν προϊόντα και να ξεκινήσουν μαζί νεοφυείς επιχειρήσεις.

Παγκόσμιας κλάσης διεπιστημονική έρευνα – μέσω ειδικών ομάδων όπως το Ερευνητικό Κέντρο για τον Σχεδιασμό Αλληλεπίδρασης Ανθρώπινου Υπολογιστή και το Ερευνητικό Κέντρο Τεχνητής Νοημοσύνης της πόλης.

Γίνετε πτυχιούχος με δυνατότητα απασχόλησης παγκοσμίως. Αφού σπούδασε MSc Information Systems and Technology στο City, University of London, η Edwina βρήκε επιτυχία ως Senior IT Consultant στην IBM. Νιώθει ότι η Σίτι της έδωσε το προβάδισμα έναντι άλλων επαγγελματιών, κάτι που τη βοήθησε να εξασφαλίσει μια δουλειά όταν αποφοίτησε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πτυχίο Επιστήμης Υπολογιστών στο City, University of London

Φοιτητής:

Μεταπτυχιακός:

Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα στο Μπέρμιγχαμ (UAB): κωδικοποίηση που νοιάζεται

Γράψτε κώδικα για να διορθώσετε τα λάθη της κοινωνίας. Προγραμματίστε μηχανές που θεραπεύουν ασθενείς. Καθώς περισσότερες από τις ζωές μας κινούνται στο διαδίκτυο, η Επιστήμη των Υπολογιστών βρίσκεται στο επίκεντρο της λειτουργικότητας και της ηθικής του ψηφιακού μας σύμπαντος. Η χρηματοδότηση έρευνας 602 εκατομμυρίων δολαρίων της UAB και περισσότεροι από 7.000 προπτυχιακοί φοιτητές που συμμετέχουν στην έρευνα σημαίνει ότι η ιδέα δεν είναι πολύ μεγάλη. Στο UAB, οι μαθητές μπορούν να διαχειρίζονται τα έργα τους με τους εταιρικούς μας εταίρους. Με τη δικτύωση μέσω των μαθημάτων σας, μπορείτε να δημιουργήσετε επιχειρηματικές σχέσεις με μελλοντικούς εργοδότες.

Ο Dishant ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στην Επιστήμη Υπολογιστών στο UAB και τώρα εργάζεται για το LinkedIn στην Καλιφόρνια. Δείτε την ιστορία του Dishant εδώ.

Τι κάνει το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα στο Μπέρμιγχαμ να ξεχωρίζει για την Επιστήμη των Υπολογιστών και την Κυβερνοασφάλεια;

Το Facebook δώρισε 250.000 δολάρια στην UAB για τη δημιουργία μιας σουίτας Facebook στην πανεπιστημιούπολη – Το UAB είναι ένα από τα εννέα πανεπιστήμια που έχουν συνάψει συνεργασία με το Facebook για την εκπαίδευση της επόμενης γενιάς επαγγελματιών στον τομέα της κυβερνοασφάλειας.

Οι απόφοιτοι της Πληροφορικής έχουν 100% απασχόληση τιμή και οι απόφοιτοι συνεχίζουν σε ιδιαίτερα επιτυχημένες σταδιοδρομίες. Οι πρόσφατοι πτυχιούχοι εργάζονται πλέον για Ford Motor, Apple, Facebook, Google, Intel, LinkedIn, Amazon, Microsoft, PwC, Salesforce, PayPal, Uber, Visa Mastercard, Wells Fargo, IBM και Cisco.

Επιλογές Πληροφορικής για όλους – δεν έχει σημασία αν έχετε ήδη ένα υπόβαθρο σε αυτό. Είτε μόλις ξεκινάτε με την Επιστήμη των Υπολογιστών είτε βουτάτε βαθύτερα στη βιομηχανία, η UAB διαθέτει προγράμματα προσαρμοσμένα στο επίπεδο άνεσης σας. Εάν δεν έχετε σπουδάσει Επιστήμη Υπολογιστών ως πτυχίο σας, οι απαιτήσεις εισόδου για ένα Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη Υπολογιστών μπορεί να φαίνονται τρομακτικές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η UAB δημιούργησε επιλογές μεταπτυχιακών προγραμμάτων χωρίς ιστορικό για την επιστήμη των υπολογιστών, την επιστήμη δεδομένων και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Επωφεληθείτε από επτά εξειδικευμένα ερευνητικά εργαστήρια όπου θα εργαστείτε για πραγματική ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και άλλα υπολογιστικά έργα με το διδακτικό προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων των Collaborative Computing, Computer Forensics, iProgress, KDDM Lab, Shape Lab, SECRET Lab και SPIES Group.

Πτυχίο Επιστήμης Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα στο Μπέρμιγχαμ

Φοιτητής:

Μεταπτυχιακός:

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ ή την Κίνα ή για να περιηγηθείτε στις πιο συχνές ερωτήσεις σπουδών στο εξωτερικό, μεταβείτε στη διεύθυνση μας δικτυακός τόπος.

Συνδεθείτε με άλλους μαθητές και δώστε μας μια συνέχεια YouTube, Facebook, Ίνσταγκραμ και Κελάδημα!