Χαρούμενη Ημέρα της Γης – Γενέθλια της Μητέρας Φύσης

Χαρούμενη Ημέρα της Γης – Γενέθλια της Μητέρας Φύσης

Oktober 4, 2022 0 Von admin

από το Texas Homesteader ~

Μέχρι τώρα οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ότι η Ημέρα της Γης είναι η 22η Απριλίου κάθε έτους. Είναι μια ξεχωριστή μέρα για να τονίσουμε ότι είμαστε ευγενικοί προς το περιβάλλον μας – είναι σαν Γενέθλια της Μητέρας Φύσης! Υπάρχουν πολλά δώρα που μπορούμε να δώσουμε στη Μητέρα Φύση, τα περισσότερα από αυτά είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Ελάτε να δείτε τα αγαπημένα μου.

(Σημείωση: Ορισμένοι σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση θα σας οδηγήσουν σε άλλα σχετικά άρθρα για περισσότερες πληροφορίες. Αλλά οι σύνδεσμοι που προηγούνται του * είναι σύνδεσμοι θυγατρικών. Εάν κάνετε κλικ και αγοράσετε κάτι, θα μπορούσα να λάβω μια μικρή προμήθεια.)

Γιορτάστε την Ημέρα της Γης ΔΩΡΕΑΝ!

Πολλοί άνθρωποι γιορτάζουν την Ημέρα της Γης κάνοντας κάτι καλό για τη Μητέρα Γη. Δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο ή ακριβό. Κάποιοι μαζεύουν σκουπίδια στην παραλία, κάποιοι φυτεύουν δέντρα, άλλοι βρίσκουν τρόπους να ζήσουν πιο ήπια σε αυτόν τον μεγάλο, μπλε πλανήτη που ονομάζουμε γη.

Μερικές φορές το πιο υπέροχο δώρο για τη Μητέρα Φύση είναι αυτό που εσύ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ. Το σκέφτηκες ποτέ αυτό;

Είναι εύκολο να διαλέξετε μόνο μερικά πράγματα για να κάνετε διαφορετικά στην καθημερινότητά σας για να κάνετε τη διαφορά.

Ψάχνετε για απλά δώρα για τη Μητέρα Φύση; Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μου.

Μειώστε το πλαστικό

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να μειώσετε τα πλαστικά στην κουζίνα σας. Προτιμώ να χρησιμοποιώ επαναχρησιμοποιημένα γυάλινα βάζα στο ψυγείο αντί για πλαστικά συστήματα αποθήκευσης τροφίμων. (όπου χάνονται ΠΑΝΤΑ τα καπάκια. LOL!) Συνήθως αποθηκεύω ωραία γυάλινα βάζα που συνοδεύουν το φαγητό μου ή ξαναχρησιμοποιώ βάζα κονσερβοποίησης.

Και έχω αποφύγει τα πλαστικά μπουκάλια νερού μιας χρήσης για χάρη ενός φίλτρου νερού και του αγαπημένου μου επαναχρησιμοποιήσιμου *Γυάλινο μπουκάλι νερού. Απλώς νομίζω ότι το νερό έχει καλύτερη γεύση στο ποτήρι, έτσι δεν είναι;

Χαμηλού κόστους ή δωρεάν επίστρωμα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα δώρο για εσάς και τη μητέρα φύση! Η προσθήκη εδαφοκάλυψης στις φυτεύσεις σας εξοικονομεί υγρασία. Αυτό σημαίνει λιγότερο πότισμα για εσάς, ενώ τα φυτά σας απολαμβάνουν όλη την υγρασία που χρειάζονται. Αλλά δεν χρειάζεται να αγοράσετε το σάπια φύλλα σε μεγάλες ογκώδεις πλαστικές σακούλες μιας χρήσης.

Μάθαμε ότι μπορούμε να πάρουμε Μάλτσα ΔΩΡΕΑΝ μέσω των υπηρεσιών του νομού μας! Η κομητεία εξοικονομεί επειδή δεν χρειάζεται να μεταφέρει αυτό το υλικό στη χωματερή, εξοικονομείτε με το να μπορείτε να πάρετε όλα όσα χρειάζεστε δωρεάν. Νίκη/κερδίζει. Όλα τα καλά, τίποτα από τα άσχημα.

Μειώστε τα απόβλητα που εισέρχονται στο σπίτι σας

Τι γίνεται με αυτό το πλαστικό ξυράφι που αγοράζετε ξανά και ξανά; (απλά για αντικατάσταση ξανά και ξανά) Γιατί να μην δώσεις α Ξυράφι ασφαλείας μια δοκιμή?

Ο RancherMan και εγώ έχουμε ο καθένας ένα ωραίο *ξυράφι ασφαλείας που έχουμε χρόνια και τους αγαπάμε. Όχι άλλα πλαστικά ξυραφάκια μιας χρήσης για εμάς!

Μειώστε τα Χημικά

Σπιτικά Καθαριστικά είναι πολύ εύκολο να τα φτιάξετε μόνοι σας και δεν απαιτούν νέα πλαστικά μπουκάλια ψεκασμού ή δοχεία και δεν χρειάζονται χημικά μέσα στο σπίτι σας.

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ τα πάντα, από μαγειρική σόδα για τρίψιμο, ξύδι για τον καθαρισμό του γυαλιού, ακόμα και να φτιάχνω το δικό μου Καθαριστικό χαλιών για λεκέδες από κατοικίδια!

Για τα σπιτικά καθαριστικά σπρέι μου, έχω συχνά μέλη της οικογένειάς μου να αποθηκεύσουν ένα άδειο μπουκάλι σπρέι που θα είχε μόλις μπει στον κάδο ανακύκλωσης. Βλέπετε εκεί; Ακόμη περισσότερα σκουπίδια εκτρέπονται σε νέα χρήση!

Λιγότερες τοξίνες έξω

Τι γίνεται με το εξωτερικό; Λέτε ότι φυτρώνουν γρασίδι και ζιζάνια εκεί που δεν τα θέλετε;

Μην τρέχετε στο κατάστημα για να αγοράσετε τοξικά χημικά για να τα αντιμετωπίσετε.

Είναι πολύ εύκολο να μαστιγώσεις ένα λιγότερο τοξικό ζιζανιοκτόνο με τυπικά υλικά στην κουζίνα σας. Γρήγορη παρασκευή, μηδενικά χημικά.

Ή μερικές φορές παίρνω μια κατσαρόλα με βραστό νερό που έχει απομείνει από τη σόμπα και τη ρίχνω σε ρωγμές πεζοδρομίων για να σκοτώσει το ανεπιθύμητο γρασίδι και τα ζιζάνια. Δεν έχετε περισσότερα μηδενικά απόβλητα και τοξίνες από αυτό!

Φυτέψτε έναν κήπο

Δεν χρειάζεται να βγείτε εντελώς έξω και να φυτέψετε έναν τεράστιο κήπο. Ξεκινήστε από μικρά και επεκτείνετε καθώς αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σας. Φυτέψτε ένα φυτό ντομάτας σε μια μεγάλη γλάστρα στο αίθριο σας και απολαύστε φρέσκες ντομάτες όλη την εποχή.

Και μην ξεχάσετε να προσθέσετε και μερικά βότανα. Είναι όμορφα και μπορείτε να μαζέψετε φρέσκα βότανα όπως τα χρειάζεστε.

Heck φυτό ολόκληρο βρώσιμο τοπίο – πολλά φυτά είναι αρκετά όμορφα για να επιδεικνύονται με το πρόσθετο όφελος να ταΐσετε την οικογένειά σας!

Η παθητική ηλιακή ενέργεια είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Η ηλιακή ενέργεια μπορεί να είναι ΔΩΡΕΑΝ. Και φυσικά Κρεμάστε τα ρούχα σας στην εξωτερική γραμμή είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να μειώσετε και την κατανάλωση ενέργειας.

Επιπλέον, έλα, υπάρχει πραγματικά καλύτερο άρωμα για τα καθαρά ρούχα σου από αυτό το φρέσκο ​​άρωμα εξωτερικού χώρου;

Αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δωρεάν ηλιακή ενέργεια προς όφελός σας και δεν χρειάζεται να αγοράσετε τίποτα για να τη χρησιμοποιήσετε.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις Παθητικές Ηλιακές Αρχές στο σπίτι σας, ή μπορείτε Φτιάξτε το τσάι του ήλιου χρησιμοποιώντας μόνο τη δύναμη του ήλιου. Χρησιμοποιώ δωρεάν ηλιακή ενέργεια για να Λιώστε τους κρυστάλλους μελιού και στο βαζάκι μου με το μέλι. Όλα δωρεάν, Bebe!

Μάθετε να φτιάχνετε τρόφιμα που αγοράζατε

Αυτό είναι εύκολο. Μάθετε να φτιάχνετε φαγητά που αγοράζατε. Και όπως η συμβουλή του κήπου παραπάνω, δεν είναι απαραίτητο να βγείτε έξω με τη μία.

Ξεκινήστε από μικρά και διευρύνετε τη βάση της συνταγής σας καθώς αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σας.

Εδώ είναι μερικά από τα πιο εύκολα πράγματα που έμαθα να φτιάχνω μόνη μου.

Ακίδα ποτίσματος με επαναχρησιμοποιημένα μπουκάλια

έχω *Αιχμές ποτίσματος που είναι κατασκευασμένα από τερακότα. Το νερό μπαίνει στην ακίδα και βαθιά στο χώμα. Εκεί το χώμα μπορεί να τραβήξει την υγρασία καθώς στεγνώνει. Και χρησιμοποιεί ένα επαναχρησιμοποιημένο μπουκάλι για τη δεξαμενή νερού – ω πόσο μου αρέσει.

Ορισμένα στυλ χρησιμοποιούν πλαστικά μπουκάλια νερού που έχουν επαναχρησιμοποιηθεί, αλλά βρήκα ένα γυάλινο μπουκάλι που ταιριάζει στο δικό μου και το χρησιμοποίησα. Και το δικό μου *Μεγαλύτερη ακίδα ποτίσματος παίρνει ένα γυάλινο μπουκάλι κρασιού που έχει επαναχρησιμοποιηθεί. Διάλεξα ένα όμορφο μπλε μπουκάλι κρασιού για το δικό μου.

Μαγείρεμα χωρίς καύσιμα

Όταν είστε έτοιμοι να κάνετε αυτό το επόμενο βήμα, ίσως μπορείτε να σκεφτείτε ένα *ηλιακός φούρνος. Ω φίλε, αγαπώ το δικό μου!

Εδώ, στη ζέστη και την υγρασία ενός τυπικού καλοκαιριού του Τέξας, μαγειρεύω συχνά τα γεύματά μας έξω στον ηλιακό μου φούρνο. Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσουμε καύσιμα και ούτε θερμότητα μαγειρέματος στο σπίτι μας!

Δοχείο καυσίμου χωρίς διαρροή

Κάποτε με έκανε να ανατριχιάζω όταν ο RancherMan προσπαθούσε να σηκώσει αυτό το δοχείο καυσίμου στην κουκούλα του τρακτέρ μου και να ρίξει τα καύσιμα. Πάντα θα έβγαινε μια πιτσιλιά που θα ξεχείλιζε καθώς έβαζε το στόμιο του δοχείου στη δεξαμενή καυσίμου.

Αλλά αφού τα βρήκαμε αυτά *Δοχεία καυσίμου χωρίς διαρροήέχει χυθεί μια σταγόνα.

Τι θα κάνετε για να γιορτάσετε;

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλά οικολογικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να γιορτάσετε τα γενέθλια της Μητέρας Φύσης. Ποια είναι μερικά από τα αγαπημένα σας πράγματα να κάνετε για αυτήν την ξεχωριστή μέρα;

~TxH~

Αυτή η ανάρτηση κατηγοριοποιήθηκε σε

Με ετικέτα

Άλλες αναρτήσεις φιλικές προς το περιβάλλον

…και πολλά άλλα

Έλα και κάτσε ένα ξόρκι! Ελάτε να κάνουμε παρέα στο δικό μας Σελίδα Facebook. Είναι σαν να κάθεσαι σε μια μπροστινή βεράντα με ένα ποτήρι παγωμένο τσάι – πολλοί καλοί άνθρωποι μοιράζονται! Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε Pinterest, Κελάδημα ή Ινσταγκραμ.

Αν θέλετε να λαμβάνετε ένα email κάθε φορά που δημοσιεύεται μια νέα ανάρτηση ιστολογίου, είναι ΕΥΚΟΛΟ
Εγγραφείτε στο blog μας!