Το ZALO OA ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ZNS ΚΑΙ ZALO ADS 2022 – Smart Assistant Hana

Το ZALO OA ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ZNS ΚΑΙ ZALO ADS 2022 – Smart Assistant Hana

Januar 17, 2023 0 Von admin

Δυσκολεύεστε να διακρίνετε τις δύο έννοιες του Zalo ZNS και του Zalo Ads; Τότε αυτό είναι το άρθρο που σας έστειλε η Χάνα Η ενημέρωση Zalo OA διαθέτει ZNS και Zalo ADS 2022. Ωστόσο, τα μηνύματα ZNS και Zalo Ads έχουν διαφορετικά σημεία. Ας ακολουθήσουμε το παρακάτω άρθρο με τη Χάνα:

Τι είναι το Zalo Ads;

Το Zalo Ads είναι ένα αυτόνομο διαφημιστικό σύστημα που βοηθά τις επιχειρήσεις και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν τις δικές τους διαφημιστικές καμπάνιες για να στοχεύσουν πελάτες στο οικοσύστημα Zalo.

Ζάλο ΟΑ
Ζάλο ΟΑ


Τι είναι το ZNS;

Το πλήρες όνομα ZNS είναι Zalo Notification Service, επίσης στη λύση OA της Zalo. Αυτή είναι μια λύση που βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την ικανότητα παροχής πληροφοριών στους πελάτες.

Η ανταλλαγή μηνυμάτων ZNS είναι μια λύση που βοηθά τις επιχειρήσεις να στέλνουν μηνύματα στους πελάτες. Οι πελάτες σας είναι άτομα που ενδιαφέρονται ή έχουν χρησιμοποιήσει προϊόντα/υπηρεσίες.

Τα μηνύματα ZNS χωρίζονται επί του παρόντος σε 2 τύπους: Πρότυπο ZNS και Ακόλουθο ZNS. Για να κατανοήσετε καλύτερα τους 2 τύπους ZNS, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ

Ζάλο ΟΑ
Ζάλο ΟΑ

5 διαφορές μεταξύ των διαφημίσεων ZNS και Zalo

Το ZNS και το Zalo Ads είναι και οι δύο υπηρεσίες που ενισχύουν τη δυνατότητα ανταλλαγής πληροφοριών με πελάτες μέσω του Zalo OA. Ωστόσο, υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ αυτών των δύο υπηρεσιών

  • Οι πελάτες:

– Η ZNS τείνει να απευθύνεται σε πελάτες που ενδιαφέρθηκαν, ενδιαφέρονται και θα ενδιαφέρονται για το Zalo OA. Επειδή η ZNS θα στέλνει ειδοποιήσεις συναλλαγών πωλήσεων, προωθητικές πληροφορίες ή σχετικές εκδηλώσεις.

– Το Zalo Ads στοχεύει σε μια ευρύτερη βάση πελατών στο κοινωνικό δίκτυο Zalo. Το κοινό θα βασίζεται στις ανάγκες της Επιχείρησης: τοποθεσία, ηλικία, δημογραφικά στοιχεία, ενδιαφέροντα, …

– Το κόστος του ZNS θα εξαρτηθεί από τα διαδραστικά μηνύματα μεταξύ επιχειρήσεων και πελατών. Τα μηνύματα ZNS θα ελέγχονται για περιεχόμενο που αποστέλλεται να μην περιέχει διαφημίσεις ή ανεπιθύμητα μηνύματα.

Ζάλο ΟΑ
Χρέωση αποστολής ZNS

– Το κόστος των διαφημίσεων Zalo θα υπολογιστεί με βάση τον τρόπο ορισμού της τιμής ανά κλικ σε κάθε τύπο διαφήμισης (από 500 VND και άνω) και τον αριθμό των κλικ (τουλάχιστον 50 φορές) σε μια καμπάνια.

  • Έντυπο υπηρεσίας:

– Το ZNS αναπτύσσει τις ακόλουθες φόρμες υπηρεσίας:

  • Ρύθμιση λογαριασμού: αποστολή OTP κατά τη δημιουργία νέου λογαριασμού, αλλαγή κωδικού πρόσβασης OTP, ειδοποίηση μη επικυρωμένων πληροφοριών, αναμονή λογαριασμού για λογοκρισία κ.λπ.
  • Χρηματοοικονομικές συναλλαγές: αποστολή μηνυμάτων για αναφορά επιτυχών εγγραφών, εκταμιεύσεις δανείων, υπόλοιπα, υπενθυμίσεις πληρωμών κ.λπ.

– Η Zalo Ads αναπτύσσει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Διαφήμιση Zalo OA: Μια μορφή διαφήμισης που βοηθά στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας προσελκύοντας το ενδιαφέρον στη σελίδα της επιχείρησης/καταστήματος Zalo OA.
  • Διαφήμιση άρθρου: Η προώθηση ανάρτησης είναι μια μορφή διαφήμισης του περιεχομένου ενός άρθρου μιας επιχείρησης ή καταστήματος, που συμβάλλει στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας και του ποσοστού αγορών.
  • Διαφήμιση προϊόντων στο Zalo OA: Μια φόρμα διαφήμισης με σκοπό την προώθηση των προϊόντων του καταστήματος σε δυνητικούς πελάτες, συμβάλλοντας στην αύξηση της δυνατότητας κλεισίματος παραγγελιών απευθείας από το ίδιο το Zalo
  • Τρόπος ανάπτυξης:

– Υπηρεσία ZNS: οι μεγάλες επιχειρήσεις πρέπει να καταχωρούν εφαρμογές και να έχουν πρόσβαση στην ασφάλεια. Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να περάσουν από τρίτους και να τους ζητήσουν να παρέχουν και να αναπτύξουν υπηρεσίες.

– Υπηρεσία Zalo Ads: χρειάζεστε μόνο έναν επιχειρηματικό λογαριασμό Zalo OA για να μπορείτε να εκτελέσετε διαφημιστικές καμπάνιες παρόμοιες με το Facebook, το Google κ.λπ.

  • Έντυπο κριτικής

– Οι απαιτήσεις για τον έλεγχο του περιεχομένου και του σεναρίου των μηνυμάτων ZNS είναι αυστηρές. Για να διασφαλιστεί ότι όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται δεν περιέχουν διαφημίσεις ή ανεπιθύμητο περιεχόμενο.

Ζάλο ΟΑ
Ζάλο ΟΑ

– Zalo Ads, η μορφή έγκρισης δεν είναι πολύ περίπλοκη γιατί πρόκειται για μια υπηρεσία που απευθύνεται σε πελάτες-στόχους σύμφωνα με τις επιθυμίες των επιχειρήσεων. Ωστόσο, εξακολουθείτε να πρέπει να συμμορφώνεστε με τους κανονισμούς διαφήμισης της Zalo Ads.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του άρθρου Η ενημέρωση Zalo OA διαθέτει ZNS και Zalo ADS 2022. Η Hana ελπίζει ότι αυτές οι πληροφορίες είναι χρήσιμες για εσάς για την ενημέρωση των πιο πρόσφατων λειτουργιών του Zalo OA. Παρακαλώ ακολουθήστε τη Χάνα, η Χάνα θα γίνει πιο ενδιαφέροντα και ενδιαφέροντα θέματα.

—————

Πληροφορίες επαφής:

Έξυπνη βοηθός Χάνα

Τηλέφωνο: 028.999.591.29

Διεύθυνση: 1196 3/2 Street, Ward 8, District 11, City. Πόλη Χο Τσι Μινχ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [email protected]