Το Toy Foundation διορίζει νέο πρόεδρο, αντιπρόεδρο, εκλέγει νέα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο • The Toy Book

Το Toy Foundation διορίζει νέο πρόεδρο, αντιπρόεδρο, εκλέγει νέα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο • The Toy Book

März 16, 2023 0 Von admin
Ο Andy Quartin, η Kathleen Campisano, η Sara Rosales και ο Anthony Trani συμμετέχουν στις προσπάθειες του The Toy Foundation. | Πηγή: The Toy Foundation

Το Ίδρυμα Παιχνιδιών, μια φιλανθρωπική οργάνωση 501 (c)3 που επικεντρώθηκε στο να φέρει τη χαρά του παιχνιδιού σε κάθε παιδί. Από την αρχή της ως φιλανθρωπικός βραχίονας του The Toy Association, η φιλανθρωπική οργάνωση έχει συνεργαστεί με κατασκευαστές παιχνιδιών, διανομείς, λιανοπωλητές και πολλά άλλα για να προσφέρει παιχνίδια σε παιδιά σε όλο τον κόσμο. Τώρα, ο οργανισμός έχει διορίσει νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του.

Ο Andy Quartin, Διευθύνων Σύμβουλος της Thames & Kosmos, LLC, διορίστηκε νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος. Η Kathleen Campisano, Global Chief Marketing Officer και Γενική Διευθύντρια του Beacon Media Group, έχει επίσης ενταχθεί ως Αντιπρόεδρος.

«Τα τελευταία τρία χρόνια, είχαμε το προνόμιο του Andrew Weiner, επικεφαλής συμβούλου της Toy’n Around, να υπηρετήσει ως Πρόεδρος του Ιδρύματος και να ηγηθεί της δουλειάς μας καθώς οι ανάγκες των παιδιών για παιχνίδι αυξάνονταν εκθετικά και προσπαθήσαμε να εμβαθύνουμε τον αντίκτυπό μας. Η υπεράσπιση και η επιμονή του ήταν καθοριστικής σημασίας για τη συνένωση της βιομηχανίας», λέει η Πάμελα Μαστρότα, εκτελεστική διευθύντρια του The Toy Foundation. «Τώρα καθώς προσπαθούμε να χτίσουμε δυναμική με το νέο στρατηγικό μας σχέδιο, το τεράστιο σύνολο δεξιοτήτων και το όραμα του Andy Quartin θα μας καθοδηγήσουν στην επίτευξη μετρήσιμων στόχων, στην προώθηση της βιομηχανίας παιχνιδιών και στην εμβάθυνση του συλλογικού μας φιλανθρωπικού αντίκτυπου για να προσφέρουμε τα εξαιρετικά οφέλη του παιχνιδιού σε όλα τα παιδιά χρειάζομαι.“

Προσπάθειες όπως το πρόγραμμα δωρεάς παιχνιδιών του Ιδρύματος προσφέρουν παιχνίδια στα παιδιά παντού. | Πηγή: The Toy Foundation

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Παιχνιδιών εξέλεξε επιπλέον δύο νέα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο. Η Sara Rosales Montalvo είναι Ανώτερη Αντιπρόεδρος της Jazwares και ο Anthony Trani είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Elenco Electronics, Inc. Και οι δύο έχουν πολυετή εμπειρία στον κλάδο.

«Είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ στενά με την Kathleen καθώς συνεχίζουμε να ενισχύουμε το The Toy Foundation», λέει ο Andy Quartin, που διορίστηκε πρόσφατα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. «Ένα θερμό καλωσόρισμα στη Sara και τον Anthony, καθώς και ιδιαίτερες ευχαριστίες σε ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Toy Foundation για τη συνεχή δέσμευσή σας να ενώσετε τη βιομηχανία παιχνιδιών πίσω από το κοινό όραμα ενός κόσμου όπου κάθε παιδί βιώνει τα οφέλη του παιχνιδιού. ”

Το Ίδρυμα Παιχνιδιών και οι νέες προσθήκες του στο διοικητικό συμβούλιο θα επικεντρωθούν στα σχέδια για συνέχιση των προσπαθειών για την ένωση της βιομηχανίας παιχνιδιών στον κοινό στόχο να δοθεί σε όλα τα παιδιά την ευκαιρία να παίξουν. Το Ίδρυμα παρέχει παιχνίδια σε παιδιά και οικογένειες σε κοινότητες που δεν εξυπηρετούνται και ασχολείται τακτικά με τη βιομηχανία παιχνιδιών σε εκδηλώσεις όπως τα Βραβεία Παιχνιδιού της Χρονιάς.