Το Ravensburger απελευθερώνει νέες λεπτομέρειες για την Disney Lorcana, την είσοδό της στον προσαρμόσιμο χώρο παιχνιδιού με κάρτες • The Toy Book

Το Ravensburger απελευθερώνει νέες λεπτομέρειες για την Disney Lorcana, την είσοδό της στον προσαρμόσιμο χώρο παιχνιδιού με κάρτες • The Toy Book

März 18, 2023 0 Von admin
Πηγή: Ravensburger

Η Ravensburger δημοσίευσε νέες πληροφορίες για το νέο της παιχνίδι με κάρτες, Disney Lorcana.

Στη Disney Lorcana, οι παίκτες μεταφέρονται στο Great Illuminary, το κέντρο του μαγικού βασιλείου της Lorcana. Χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους, οι παίκτες αναλαμβάνουν τα μελανοταινία τους και χρησιμοποιούν χαρακτήρες και αντικείμενα της Disney για να ολοκληρώσουν τις αποστολές τους.

Disney Lorcana: The First Chapter | Πηγή: Ravensburger

«Η ομάδα της Disney Lorcana είναι μια απίστευτη και παθιασμένη ομάδα με πάνω από έναν αιώνα συνδυασμένης εμπειρίας στη δημιουργία εμπορικών παιχνιδιών καρτών», λέει ο Ryan Miller, Συν-σχεδιαστής και Brand Manager της Disney Lorcana στο Ravensburger. «Μεγάλη προσοχή έχει δοθεί για να προσφέρουμε έναν αξέχαστο κόσμο και εμπειρία παιχνιδιού που θα είναι εξίσου διασκεδαστική για τους υπεροπαδούς της Disney, τους αρχάριους των παιχνιδιών με κάρτες και τους πιο ενθουσιώδεις και προχωρημένους παίκτες».

Το πρώτο κεφάλαιο της Disney Lorcana βγαίνει στα ράφια στα τέλη Αυγούστου και περιλαμβάνει περισσότερες από 200 κάρτες σε starter decks, booster πακέτα, σετ δώρων και το Illumineer’s Trove. Θα είναι επίσης διαθέσιμα χαλάκια παιχνιδιού με θέμα τη Disney Lorcana και άλλα αξεσουάρ. Κάθε κάρτα διαθέτει έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Disney, συμπεριλαμβανομένων των Mickey Mouse, Elsa, Maleficent, Moana και άλλων.

Η Disney Lorcana κυκλοφορεί στην αγορά αυτό το φθινόπωρο και αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε μια μεγάλη ποικιλία σημείων επαφής λιανικής, συμπεριλαμβανομένων ειδικών, μαζικών καταστημάτων, παιχνιδιών και πολλά άλλα. Το παιχνίδι εμφανίστηκε επίσης σε Το μεγάλο βιβλίο παιχνιδιώντο οποίο είναι διαθέσιμο τώρα.