Το Paragon FX Group παρουσιάζει το Batman ’66, Wizard of Oz Prop Replicas • The Toy Book

Το Paragon FX Group παρουσιάζει το Batman ’66, Wizard of Oz Prop Replicas • The Toy Book

März 18, 2023 0 Von admin
Batman ’66 Bat-cuffs and Bat-radio prop replicas | Πηγή: Paragon FX Group

Ο κόσμος των συλλεκτικών ειδών της ποπ κουλτούρας, δίπλα στα παιχνίδια, συνεχίζει να επεκτείνεται με νέες προσφορές από τον Όμιλο Paragon FX.

Τους τελευταίους μήνες, η εταιρεία, η οποία είχε προβληθεί στο παρελθόν στην αδελφή μας έκδοση, Το Pop Insiderλάνσαρε μια ισχυρή σειρά αντιγράφων στήριξης εμπνευσμένων από Τζουράσικ Παρκ, Μπάτμαν (1989), Υπερφυσικός, κι αλλα. Τώρα, η εταιρεία λανσάρει ένα ζευγάρι νέων αντικειμένων «δισκοπότηρου» που οι συλλέκτες μπορούν να αγοράσουν μέσω μιας σειράς εξειδικευμένων λιανοπωλητών.

Για δεκαετίες, εκατομμύρια παιδιά αναρωτιούνται πώς μπορούν να έχουν τα ίδια Bat-gadgets που χρησιμοποιούσαν ο Adam West και ο Burt Ward για να λικνιστούν στους δρόμους της Gotham City ως Batman και Robin. Το ραδιόφωνο Bat είναι ένα τέτοιο αντικείμενο που πρωτοεμφανίστηκε το 1966 Μπάτμαν Τηλεοπτική σειρά. Με άδεια από την Warner Bros. και την DC, η Paragon FX Group έχει αναπαράγει το ραδιόφωνο μαζί με τις μανσέτες Bat (ένα Bat-Shield είναι επίσης υπό ανάπτυξη) μελετώντας την ιστορία και το σχεδιασμό των αρχικών στηρίξεων.

Ρεπλίκα Batman ’66 Bat-radio prop | Πηγή: Paragon FX Group

Τα αρχικά στηρίγματα ήταν κομμένα στο χέρι και στολισμένα με πτυσσόμενες ορειχάλκινες κεραίες. Ένα απλό φως, που δηλώνει μετάδοση, ήταν το μόνο άλλο χαρακτηριστικό που υπήρχε στα αρχικά μοντέλα. Για το αντίγραφό του, το Paragon FX Group χρησιμοποίησε χυτή ρητίνη, ακρυλικό και ορείχαλκο και του εμποτίστηκε με φώτα και ήχους.

Αν και αυτό το αντίγραφο του Bat-Radio δεν θα μπορεί να μεταδώσει σήμα από εδώ στο Egghead’s Lair, είναι ένα απαραίτητο κομμάτι οποιασδήποτε συλλογής Bat-gadget.

Για τους λάτρεις του Ο μάγος του Οζτο Paragon FX Group προσφέρει μια πιστή αναψυχή Dorothy’s Ruby Slippers. Οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν την τελευταία αναφορά από το Smithsonian για να δημιουργήσουν αυτό που πιστεύεται ότι είναι το πιο ακριβές αντίγραφο των παντόφλων που χρησιμοποιούνται στην οθόνη, από τις πούλιες και τα κοσμήματα μέχρι την πορτοκαλί τσόχα στις σόλες.

ΜύθοιΠρόσφατα ο Adam Savage έβγαλε ένα ζευγάρι Ruby Slippers του Ομίλου Paragon FX στη σειρά του στο YouTube, Δοκιμασμένο.

Σχεδιάζονται περισσότερα αντίγραφα για τους επόμενους μήνες.

Για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και τις προσφορές της, επισκεφθείτε paragonfxgroup.com.