Το Disguise προσθέτει τα κοστούμια «Piggy» στη σειρά Halloween • The Toy Book

Το Disguise προσθέτει τα κοστούμια «Piggy» στη σειρά Halloween • The Toy Book

März 16, 2023 0 Von admin
Το Piggy είναι η τελευταία άδεια βιντεοπαιχνιδιών της Disguise. Πηγή: Disguise

Η Disguise, το τμήμα κοστουμιών της JAKKS Pacific, υπέγραψε πολυετή συμφωνία με την PhatMojo για να φτιάξει κοστούμια και αξεσουάρ εμπνευσμένα από το βιντεοπαιχνίδι επιβίωσης τρόμου Γουρουνάκι.

«Το Disguise έχει σημειώσει σημαντική επιτυχία στο σχεδιασμό έναντι επεισοδιακών IP παιχνιδιών τρόμου και είναι ενθουσιασμένο να προσθέσει Γουρουνάκι σε αυτό το είδος για εμάς», λέει η Tara Hefter, Πρόεδρος και Γενική Διευθύντρια της Disguise. «Η δημοτικότητα του παιχνιδιού σε συνδυασμό με το τρομακτικό θέμα κάνει Γουρουνάκι ο τέλειος υποψήφιος για μια σειρά κοστουμιών που θα αρέσει στους πολλούς θαυμαστές του franchise.»

Πηγή: Disguise

ο Γουρουνάκι Η συλλογή κοστουμιών περιλαμβάνει δύο παιδικά κοστούμια βασισμένα σε χαρακτήρες του παιχνιδιού, τον Piggy και τον Robby, μια μάσκα Piggy και ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ Piggy.

Το Disguise διαθέτει επίσης κοστούμια από άλλα franchise βιντεοπαιχνιδιών, όπως Halo, Kingdom Hearts, Legend of Zelda, κι αλλα.

ο Γουρουνάκι Η συλλογή αποκριάτικων κοστουμιών θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα λιανικής και στο διαδίκτυο αυτό το φθινόπωρο.

Για μια ματιά σε άλλα κοστούμια και είδη ρόλων που κυκλοφορούν στη λιανική αργότερα φέτος, ρίξτε μια ματιά The BIG Toy Bookδιαθέσιμο τώρα.