Το χειρός Ayaneo’s Air είναι ένα OLED Steam Deck χωρίς όλο το τσόκ

Το χειρός Ayaneo’s Air είναι ένα OLED Steam Deck χωρίς όλο το τσόκ

Mai 4, 2023 0 Von admin

Η εταιρεία παρουσίασε την τελευταία της συσκευή παιχνιδιών χειρός που δίνει έμφαση σε ένα λεπτό, ελαφρύ προφίλ και διαθέτει οθόνη OLED.

ayoneo-αέραSteam Deck έχει πραγματικό ανταγωνισμό. Το Ayaneo πείραξε την τελευταία του κλήση χειρός Νερό Ayaneoκαι ενώ έχουμε μόνο μερικές εικόνες και μερικές φρυγανιές για να βγούμε, το Ayaneo Air φαίνεται να απευθύνεται σε παίκτες που θέλουν κάτι πιο ισχυρό από το Steam Deck με πιο φορητό σχεδιασμό.

Ο Ayaneo λέει ότι η εξαιρετικά λεπτή συσκευή χειρός θα έχει παρόμοιο πάχος με ένα Switch, το οποίο έρχεται σε περίπου τέσσερις ίντσες και αναμένεται να ζυγίζει λιγότερο από ένα Switch OLED που είναι λίγο λιγότερο από ένα κιλό. Με ορισμένες συγκεκριμένες συγκρίσεις με το Switch, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το Ayaneo Air θα είναι πιο λεπτό από το Steam Deck.

ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΒΑΛΒΙΔΑ — Ίσως μια από τις μεγαλύτερες νίκες που έχει το Ayaneo Air στο Steam Deck είναι η συμπερίληψη μιας οθόνης OLED. Ενώ το Switch έχει έκδοση OLED, όλες οι παραλλαγές Steam Deck προσφέρουν μόνο οθόνες LCD. Το Ayaneo δημοσίευσε ακόμη και μερικά πλάνα παιχνιδιού του Νερό Ayaneo παίζοντας μερικά indie παιχνίδια για να αναδείξετε την ποιότητα του χρώματος.

Εκτός αυτού, ο Ayaneo λέει ότι το Ayaneo Air θα τρέχει μια AMD APU, αλλά δεν γνωρίζουμε ποια ακριβώς. Δεν είμαστε σίγουροι ούτε για τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες, αλλά ο Ayaneo λέει ότι θα υπάρχει ένα joystick αναπνοής χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Γνωρίζουμε επίσης ότι η συσκευή χειρός θα διαθέτει υποδοχή κάρτας MicroSD που πιθανότατα θα φιλοξενήσει περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Διευθύνων Σύμβουλος της Ayaneo, Άρθουρ Ζανγκεξήγησε σε ένα βίντεο ότι το Ayaneo Air θα διαθέτει ένα αθόρυβο σύστημα ψύξης που μπορεί να χειριστεί τη θερμότητα που παράγεται ακόμα και όταν εκτελούνται τίτλοι AAA.

Πρέπει να υποθέσουμε ότι ο Ayaneo αναφέρεται απλώς σε ένα αναπνευστικό φως LED εδώ, αλλά ποιος ξέρει.Ayaneo

ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ — Ευτυχώς, δεν θα υπάρξει τόσο μεγάλη αναμονή όσο το Steam Deck, επειδή η Ayaneo λέει ότι θέλει να κυκλοφορήσει το Ayaneo Air αργότερα αυτόν τον μήνα. Θα περιμένουμε με ανυπομονησία το πιο σημαντικό πράγμα όσον αφορά τις συσκευές του Ayaneo: Την τιμή. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το Μάρκα Ayaneoτα φορητά του ξεκινούν από 1.015 δολάρια και σκαρφαλώνουν στα 1.765 δολάρια.

Εάν το Ayaneo Air βρίσκεται στη σωστή τιμή, θα μπορούσαμε να δούμε την εταιρεία να αρχίσει να καταλαμβάνει περισσότερο από το μερίδιο αγοράς των φορητών συσκευών μακριά από τη Valve. Κρίνοντας από τις αρχές σχεδιασμού του, θα μπορούσε ενδεχομένως να επηρεάσει μερικούς ανθρώπους που αναζητούν μια πιο high-end εμπειρία gaming χειρός από το Steam Deck

————————————————-

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στο INPUT Magazine Τζάκσον Τσεν 5.5.2022 6:50 μ.μ. Μας υπενθυμίζει ότι η τεχνολογία επεκτείνεται με εκπληκτικό ρυθμό. Δείτε κάτι και αγοράστε το και πριν το καταλάβετε, το επόμενο νέο γυαλιστερό αντικείμενο είναι εδώ

Ιούνιος

https://nevertoooldtoearnmoney.com

—————————————————