Τι είναι το SEO με απλούς όρους και γιατί έχει σημασία;

Februar 13, 2023 0 Von admin

Η σημασία της δημιουργίας σχετικού περιεχομένου

google-76517_640

Τι είναι το SEO με απλούς όρους και γιατί έχει σημασία;

 

Ως οικιακός επιθεωρητής, μπορεί να έχετε μεγάλες ελπίδες ότι ο ιστότοπός σας θα προσελκύσει επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και θα σας βοηθούσε στη δημιουργία δυνητικών πελατών.

Πολλοί που δημιουργούν έναν επιχειρηματικό ιστότοπο περιμένουν να δουν άμεσα και συνεχή αποτελέσματα απλά δημιουργώντας έναν ιστότοπο.

Στην πραγματικότητα, το Διαδίκτυο είναι ένα πολυσύχναστο μέρος και ο ιστότοπός σας μπορεί επί του παρόντος να κατατάσσεται πολλές σελίδες πίσω στα αποτελέσματα αναζήτησης όταν κάποιος χρησιμοποιεί μια μηχανή αναζήτησης για να αναζητήσει έναν επιθεωρητή σπιτιού στην περιοχή σας.

Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε να το βελτιώσετε, ώστε περισσότεροι πελάτες να μπορούν να βρίσκουν τον ιστότοπό σας εύκολα με μια γρήγορη αναζήτηση στο Διαδίκτυο.

Το να μάθετε περισσότερα σχετικά με το SEO ή τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε αυτόν τον στόχο.

 

Πώς το Διαδίκτυο κατατάσσει τον ιστότοπό σας

 

Οι διάφορες μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν πολύπλοκους αλγόριθμους για να ταξινομήσουν τον ιστότοπό σας. Ένας συνηθισμένος τρόπος κατάταξης ενός ιστότοπου είναι εξετάζοντας τη συχνότητα με την οποία χρησιμοποιήθηκαν στον ιστότοπο οι λέξεις-κλειδιά που αναζητήθηκαν από τον χρήστη.

Ωστόσο, οι μηχανές αναζήτησης είναι έμπειρες και θα ρίξουν τις αξιολογήσεις του ιστότοπού σας στα αποτελέσματα αναζήτησης εάν χρησιμοποιείτε υπερβολικά τις εν λόγω λέξεις.

Εκτός από την αναζήτηση του κατάλληλου συνδυασμού λέξεων-κλειδιών στον ιστότοπό σας, αναζητούν επίσης backlinks στον ιστότοπό σας που δημιουργούν εξουσία, πόσο καιρό έχει δημιουργηθεί ο ιστότοπός σας, πόσο συχνά ενημερώνεται και ακόμη και πόσο σχετικό είναι το άλλο περιεχόμενο στον ιστότοπο .

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που χρησιμοποιούν οι μηχανές αναζήτησης στο Διαδίκτυο για να δημιουργήσουν ταξινομήσεις.

 

Τι είναι η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

 

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι ένας τρόπος για να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας, ώστε να λαμβάνει καλύτερες βαθμολογίες.

Αυτή είναι μια οργανική ή μη αμειβόμενη μέθοδος κατάταξης.

Ως εκ τούτου, συχνά χρειάζεται λίγος χρόνος για τις μηχανές αναζήτησης για να ενημερωθούν για τις αλλαγές που έχετε κάνει στον ιστότοπό σας και να προσαρμόσουν ανάλογα τις κατατάξεις. Η υπομονή είναι κρίσιμη κατά την εκτέλεση μιας καμπάνιας SEO.

Με το SEO, θα χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικές στρατηγικές για την ενίσχυση της κατάταξης, και αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία σχετικού περιεχομένου σε όλη τη σελίδα σας, τη σωστή επιλογή και τοποθέτηση λέξεων-κλειδιών στον ιστότοπό σας, τη χρήση backlinks και πολλά άλλα.

 

Τα βασικά του SEO

 

Η πιο βασική καμπάνια SEO θα επιλέξει προσεκτικά τις λέξεις-κλειδιά προς στόχευση και θα τις τοποθετήσει στον ιστότοπο σε καλά διαστήματα.

Η ιδανική πυκνότητα των λέξεων-κλειδιών που χρησιμοποιούνται στο κείμενό σας είναι θέμα συζήτησης. Οι μηχανές αναζήτησης δεν δημοσιεύουν τους αλγόριθμούς τους για τους διαδικτυακούς μάρκετινγκ που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και να επωφεληθούν από αυτούς, επομένως υπάρχουν κάποιες εικασίες σχετικά με τη σωστή πυκνότητα λέξεων-κλειδιών για τον ιστότοπό σας.

Ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι να τοποθετήσετε τις επιλεγμένες λέξεις-κλειδιά σε απόσταση περίπου 100 λέξεων μεταξύ τους.

Μπορεί να υπάρχει κάποια παραλλαγή σε αυτό για να δημιουργηθεί μια φυσική ροή στο κείμενο.

Αυτό θέτει το ερώτημα ποιες λέξεις-κλειδιά πρέπει να στοχεύσετε.

 

Πώς να βρείτε τις σωστές λέξεις-κλειδιά για στόχευση

 

Η επιλογή των λέξεων-κλειδιών που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για μια καμπάνια SEO δεν είναι θέμα που πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Στην πραγματικότητα, τα αποτελέσματα της καμπάνιας σας προέρχονται απευθείας από τις λέξεις-κλειδιά που επιλέγετε.

Ένα σημείο εκκίνησης είναι να σκεφτείτε τις λέξεις-κλειδιά και τις φράσεις που πιστεύετε ότι θα χρησιμοποιήσει το κοινό σας όταν αναζητά υπηρεσίες επιθεώρησης σπιτιού.

Επειδή η επιχείρησή σας είναι πιθανώς τοπική, η χρήση τοπικών στρατηγικών SEO είναι σημαντική. Εξάλλου, εάν είστε επιθεώρηση σπιτιού στο Ντένβερ, δεν χρειάζεται να στοχεύσετε ένα εθνικό κοινό.

 

Η προσθήκη γεωγραφικών όρων στην αρχή ή στο τέλος των φράσεων λέξεων-κλειδιών σας μπορεί να στοχεύσει ένα τοπικό κοινό.

Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φράσεις όπως „ελεγκτής σπιτιού στο Ντένβερ“ ή „Επιθεώρηση ιδιοκτησίας της κομητείας Arapahoe“ όταν επιλέγετε λέξεις-κλειδιά.

Αφού καταλήξετε στον καταιγισμό ιδεών για τις λέξεις-κλειδιά που θα θέλατε να στοχεύσετε, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο για να ερευνήσετε πόσο έντονα στοχεύονται αυτές οι λέξεις από τον ανταγωνισμό.

Τα καλύτερα αποτελέσματα από το SEO έρχονται όταν επιλέγετε σχετικές λέξεις-κλειδιά που δεν στοχεύουν ήδη σε μεγάλο βαθμό τους ανταγωνιστές.

 

Η σημασία της δημιουργίας σχετικού περιεχομένου

 

Ενώ η επιλογή και η τοποθέτηση των λέξεων-κλειδιών σας είναι σημαντική, το σχετικό περιεχόμενο είναι επίσης σημαντικό. Οι μηχανές αναζήτησης θα σαρώσουν το περιεχόμενο σε όλη τη σελίδα σας για να αναζητήσουν σχετικούς όρους, καθώς και λέξεις-κλειδιά και φράσεις.

Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρος ο ιστότοπός σας θα πρέπει να βελτιστοποιηθεί σωστά με λέξεις-κλειδιά καθώς και με σχετικές φράσεις-κλειδιά.

Οι μηχανές αναζήτησης αναζητούν ιστότοπους που θα είναι πιο χρήσιμοι και σχετικοί κατά τη δημιουργία αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης.

Έχοντας αυτό κατά νου, μπορείτε να δείτε ότι είναι σημαντικό να δημιουργείτε προσεκτικά όλο το κείμενο στον ιστότοπό σας, έτσι ώστε να είναι επωφελές για το κοινό-στόχο σας.

Συνήθως, εάν γράφετε περιεχόμενο έχοντας κατά νου το κοινό-στόχο σας και όχι για τις μηχανές αναζήτησης, θα μπορείτε να δημιουργήσετε κατάλληλα σχετικό περιεχόμενο.

 

Δημιουργία συνδέσμων στον ιστότοπό σας

 

Η χρήση των λέξεων-κλειδιών και των φράσεων στον ιστότοπό σας είναι σημαντική, αλλά είναι επίσης σημαντικό να δημιουργείτε backlinks στον ιστότοπό σας.

Στην ιδανική περίπτωση, αυτοί οι σύνδεσμοι επιστροφής θα βελτιστοποιηθούν ως προς το SEO χρησιμοποιώντας τις λέξεις-κλειδιά και τις φράσεις που έχετε επιλέξει να στοχεύσετε.

Αυτό αυξάνει τη συνάφεια και την εξουσία σας με τις μηχανές αναζήτησης. Μπορείτε να το πετύχετε αυτό με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είναι βελτιστοποιημένες και που συνδέονται πίσω στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε προφίλ σε καταλόγους ή να προσπαθήσετε να μπείτε σε μια λίστα με τα κορυφαία 50 ή τα κορυφαία 100. Μπορείτε επίσης να απαντήσετε σε ερωτήσεις σε ένα φόρουμ χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο του ιστότοπού σας στη γραμμή υπογραφής σας.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε backlinks στο Διαδίκτυο για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

 

Πώς οι επιθεωρητές σπιτιού μπορούν να χρησιμοποιήσουν το SEO για να αναπτύξουν μια επιχείρηση

Ως επιθεωρητής σπιτιού, μπορεί να αναρωτιέστε πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η στρατηγική μάρκετινγκ για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Οι υψηλές κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης αυξάνουν την ορατότητα με το κοινό-στόχο σας και κάνουν την επιχείρησή σας να αναγνωρίζεται.

Αυτό προσελκύει επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και δημιουργεί δυνητικούς πελάτες στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Μπορείτε επίσης να συλλάβετε αυτούς τους δυνητικούς πελάτες μέσω διαφόρων μεθόδων καμπάνιας συμμετοχής για να δημιουργήσετε μια λίστα αλληλογραφίας.

Αυτή η λίστα αλληλογραφίας μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για απευθείας μάρκετινγκ στο κοινό-στόχο σας επανειλημμένα στο μέλλον.

 

Όπως μπορείτε να δείτε, η χρήση SEO για τον ιστότοπο της επιχείρησης επιθεώρησης σπιτιού μπορεί να σας προσφέρει τρομερά αποτελέσματα.

Μερικά άτομα μπορούν να βελτιώσουν τον ιστότοπό τους χρησιμοποιώντας αυτές τις τακτικές μόνοι τους.

Άλλοι μπορεί να απευθυνθούν σε έναν επαγγελματία διαδικτυακό έμπορο για βοήθεια με το SEO.