Τι είναι το Διεθνές Έτος Ένα;

Τι είναι το Διεθνές Έτος Ένα;

Juli 4, 2021 0 Von admin

INTO’s Πρόγραμμα Διεθνούς Έτους είναι η τέλεια επιλογή εάν δεν πληροίτε αρκετά τις προϋποθέσεις εισόδου για να κάνετε απευθείας αίτηση σε πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ονομάζεται Year One επειδή θα σπουδάσετε το πρώτο έτος του πτυχίου σας σε ένα από τα φανταστικά Κέντρα Σπουδών μας και στη συνέχεια θα προχωρήσετε απευθείας στο Έτος 2 του προπτυχιακού σας πτυχίου.*

Το πτυχίο σας θα πάρει τον ίδιο χρόνο για να ολοκληρωθεί, ενώ θα αποκτήσετε τις δεξιότητες έρευνας και αγγλικής γλώσσας που απαιτούνται για να επιτύχετε στην πανεπιστημιακή σας πορεία.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Επικοινωνήστε σήμερα

Τι κάνει αυτό το πρόγραμμα μοναδικό;

Το πρόγραμμα International Year One δημιουργήθηκε με – και επικυρώνεται από – κάθε πανεπιστήμιο-εταίρο. Έτσι, έχετε εγγυημένη ποιοτική εκπαίδευση και εύκολη μετάβαση μετά το INTO.

Το πρόγραμμα, το πρόγραμμα σπουδών και τα συστήματα βαθμολόγησης του INTO έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τα πανεπιστημιακά πρότυπα, οπότε αν τα πάτε καλά στο INTO, είναι ασφαλές να πούμε ότι θα τα πάτε εξίσου καλά και στο πανεπιστήμιο.»

Εξηγεί η Gizem από την Τουρκία, η οποία σπούδασε International Year One in Business στο ΣΤΟ Πανεπιστήμιο του Νιούκαστλ.

Η Gizem Kazanci σπούδασε Διεθνές Έτος Ένα στο Πανεπιστήμιο INTO Newcastle

Αντί για ένα γενικό μάθημα προετοιμασίας, θα αναπτύξετε την ακαδημαϊκή θεωρία, τις δεξιότητες αγγλικής γλώσσας και τις ικανότητες μελέτης και έρευνας που απαιτούνται για να επιτύχετε στο συγκεκριμένο προπτυχιακό σας πτυχίο.

Τα θέματα σπουδών σας θα αντικατοπτρίζουν τις πανεπιστημιακές ενότητες και ορισμένες επιλογές μαθημάτων περιλαμβάνουν διδασκαλία μαζί με φοιτητές πανεπιστημίου για να σας βοηθήσουν να συνηθίσετε στα στυλ διδασκαλίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Και θα απολαύσετε επίσης κάτι που δεν θα απολαμβάνουν άλλοι διεθνείς φοιτητές – πρόσβαση στο απαράμιλλο επίπεδο προσωπικής φροντίδας και υποστήριξης του INTO, όπως διαμονή στην πανεπιστημιούπολη, ειδικός προσωπικός δάσκαλος καθώς και βοήθεια για την ανανέωση βίζας, το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, την εγγραφή σε γιατρός και πολλά άλλα.

Απόφοιτος Priscilla από την Ινδονησία, ο οποίος σπούδασε International Year One στη Διοίκηση και Οικονομικά των Επιχειρήσεων στο INTO University of Exeter είπε:

Το INTO χρησίμευσε ως ένα χρήσιμο σκαλοπάτι που βοήθησε στη μετάβασή μου ως διεθνής φοιτητής στο πανεπιστήμιο. Αν δεν ήταν το INTO, μπορεί να μην είχα γίνει δεκτός στο πανεπιστήμιο των ονείρων μου και να είχα βρει δουλειά σε μία από τις τέσσερις μεγάλες εταιρείες ως σύμβουλος τιμολόγησης φορολογικών μεταφορών».

Σε ποιον απευθύνεται αυτό το πρόγραμμα;

Το International Year One είναι κατάλληλο για φοιτητές εκτός Ηνωμένου Βασιλείου ή της ΕΕ που:

  • είναι τουλάχιστον 16 ετών.
  • έχετε αποτέλεσμα IELTS 4,5 ή υψηλότερο, ανάλογα με το μάθημα και τη διάρκεια της θητείας (πολλά Κέντρα INTO προσφέρουν επίσης ένα υποστηρικτικό μάθημα Ακαδημαϊκών Αγγλικών, εάν δεν πληροίτε αυτήν την απαίτηση).
  • έχουν ολοκληρώσει επίπεδα Α ή ισοδύναμα· ή
  • έχουν ολοκληρώσει ένα αναγνωρισμένο πρόγραμμα του Διεθνούς Ιδρύματος ή ισοδύναμο πρόγραμμα· ή
  • βρίσκεστε στο πρώτο έτος ενός σχετικού προπτυχιακού τίτλου σπουδών στη χώρα σας, αλλά δεν πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου στην ακαδημαϊκή ή αγγλική γλώσσα για άμεση είσοδο στο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου.
Λονδίνο

Εάν πληροίτε αυτές τις απαιτήσεις, τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις ακαδημαϊκές και ερευνητικές σας δεξιότητες και να βελτιώσετε τα αγγλικά σας κατά την προετοιμασία για το πανεπιστήμιο.

Οι καθηγητές σας είναι όλοι έμπειροι στο να βοηθούν μαθητές όπου τα αγγλικά μπορεί να μην είναι η πρώτη γλώσσα – θα λάβετε όλα τα δίδακτρα και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να πετύχετε.

Ο Evren από την Τουρκία συζητά τις εμπειρίες του από τις σπουδές του International Year One στη Διοίκηση και τα Οικονομικά των Επιχειρήσεων στο INTO University of Exeter:

Πού μπορώ να σπουδάσω αυτό το μάθημα;

Έχουμε Κέντρα Σπουδών που βρίσκονται στην καρδιά πολλών από τα πιο δημοφιλή πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου και θα έχετε πλήρη πανεπιστημιακή κατάσταση από την πρώτη μέρα.

Αυτό περιλαμβάνει την απόλαυση όλων των μαθησιακών και κοινωνικών εγκαταστάσεων, καθώς και την πρόσβαση σε όλες τις πανεπιστημιακές υπηρεσίες υποστήριξης.

Το μάθημα International Year One του INTO προσφέρει είσοδο στο δεύτερο έτος προπτυχιακού τίτλου σε αυτά τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια:

Το International Year One είναι επίσης διαθέσιμο σε ένα από τα πολυδιαδρομικά κέντρα μας, προσφέροντας είσοδο σε ένα ευρύ φάσμα άλλων πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου:

*Το International Year One είναι γνωστό ως Διεθνές Δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο INTO του Stirling και οδηγεί στο τρίτο έτος ενός τετραετούς προπτυχιακού τίτλου.

Επικοινωνήστε σήμερα

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το International Year One και άλλα μαθήματα μονοπατιών, μεταβείτε στη σελίδα μας δικτυακός τόπος.

Μπορεί επίσης να θέλετε να διαβάσετε τις κορυφαίες συμβουλές του Ali για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για να ενημερώνεστε για τη φοιτητική ζωή και τη μάθηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ακολουθήστε μας Facebook, Ίνσταγκραμ, Κελάδημα και YouTube!