Τα καλύτερα πράγματα για να εμπλακείτε στο UCD για να προωθήσετε την καριέρα σας

Τα καλύτερα πράγματα για να εμπλακείτε στο UCD για να προωθήσετε την καριέρα σας

Februar 10, 2020 0 Von admin

Μερικές φορές είναι εύκολο να ξεχάσεις ότι στο τέλος του πανεπιστημίου πρέπει να βγεις στον κόσμο και να βρεις μια ενήλικη δουλειά. Μπορεί να φαίνεται τρομακτικό να σκέφτεσαι αυτή την προοπτική, είτε είσαι στο πρώτο είτε στο τελευταίο έτος. Ευτυχώς, το UCD προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να εξελιχθείτε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο για να διασφαλίσετε ότι το βιογραφικό σας ξεχωρίζει. Παρακάτω είναι μερικοί από τους τρόπους που βρήκα χρήσιμους για να βεβαιωθώ ότι είμαι σε θέση να βάλω τα δυνατά μου όταν φύγω από το UCD με το πτυχίο μου:

Οι φοιτητικές κοινωνίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, αλλά είναι εύκολο να ξεχάσετε ότι φαίνονται υπέροχα και σε ένα βιογραφικό. Η συμμετοχή σε μια φοιτητική κοινωνία δείχνει την προθυμία να ασχοληθείς με κάτι εκτός των σπουδών σου και να συνεργαστείς με άλλους. Εάν έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε στη διοργάνωση μιας κοινωνικής εκδήλωσης, όπως ένα επιτραπέζιο κουίζ ή μια συζήτηση, τότε αυτό μιλάει επίσης για τις δεξιότητες διαχείρισης χρόνου και τις οργανωτικές σας δεξιότητες. Επιπλέον, είναι επίσης καλή διασκέδαση! Με πάνω από εβδομήντα φοιτητικούς συλλόγους και σίγουρα υπάρχει κάτι για όλους. Μην φοβάστε να εμπλακείτε σε κάτι λίγο διαφορετικό, μπορεί πάντα να κάνει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σε μια συνέντευξη!

Για πολλούς από τους ίδιους λόγους, η συμμετοχή αθλητικών σωματείων ενισχύει επίσης το βιογραφικό σας και την απασχολησιμότητα σας. Η ομαδική εργασία είναι συχνά κρίσιμη για κάθε δουλειά που κάνετε και οι εργοδότες λατρεύουν να βλέπουν παραδείγματα. Υπάρχουν πάνω από εξήντα αθλητικοί σύλλογοι στο UCD με τα πάντα, από Ninjitsu έως Windsurfing και μπορείτε να συμμετάσχετε σε όλα ως εντελώς αρχάριοι. Η Sports Expo πραγματοποιείται στο Φοιτητικό Κέντρο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Φρέσκων κάθε χρόνο και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε τους συλλόγους και να μιλήσετε στα μέλη για τις εμπειρίες τους. Επιπλέον, οποιαδήποτε άσκηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καθαρίσετε το κεφάλι σας και να κάνετε ένα διάλειμμα από τα βιβλία.

Είναι καλή ιδέα να παρακολουθείτε το email σας στο UCDConnect και τυχόν αναρτήσεις στο Brightspace που δημοσιεύονται από το πρόγραμμά σας. Κάθε σχολείο στο πανεπιστήμιο επενδύεται όχι μόνο στην εκπαίδευσή σας, αλλά και στο να σας προετοιμάσει για την καριέρα σας μόλις αποφοιτήσετε. Οι Εκθέσεις Καριέρας είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να αποκτήσετε μια αίσθηση για τους τομείς στους οποίους θα θέλατε να εργαστείτε και ένας καλός τρόπος για να λάβετε συμβουλές από τα άτομα που θα διαβάσουν το βιογραφικό σας για την ώρα υποβολής αίτησης για πρακτική άσκηση/προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών. Πολλοί εργοδότες θα παραδώσουν επίσης ομιλίες με λεπτομέρειες για το είδος της εργασίας που κάνουν και τα πράγματα που αναζητούν στους αιτούντες. Αξίζει τον κόπο να τα προσέχετε και να τα σημειώσετε στο ημερολόγιό σας. Το Κέντρο Ανάπτυξης Καριέρας του UCD θα έχει όλες τις πληροφορίες για αυτές τις εκδηλώσεις και βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Βιβλιοπωλείο Campus.

Ενώ είναι πάντα καλό να έχετε κατά νου την πιθανή ώθηση σταδιοδρομίας που μπορούν να προσφέρουν διάφορες δραστηριότητες στο κολέγιο, ίσως το πιο σημαντικό πράγμα είναι να εμπλακείτε σε κάτι που πραγματικά σας αρέσει και σας παθιάζετε. Οι εργοδότες θέλουν να μάθουν για εσάς ως άτομο και τις δεξιότητες που έχετε αναπτύξει εκτός των πραγμάτων που μάθατε στις διαλέξεις. Είναι πολύ πιο εύκολο να μεταφέρετε αυτές τις πληροφορίες όταν συζητάτε για κάτι που σας ενθουσιάζει και σας ενδιαφέρει. Επιπλέον, το κολέγιο είναι μια στιγμή για να αναπτυχθείτε ως άτομο και να βιώσετε νέα πράγματα!