Τέσσερις συμβουλές για να κάνετε τα Diners πιο πιστά

Τέσσερις συμβουλές για να κάνετε τα Diners πιο πιστά

März 10, 2023 0 Von admin

Καθώς το κόστος των τροφίμων αυξάνεται, αυξάνονται και οι προσδοκίες των πελατών για τα εστιατόρια να προσφέρουν υψηλότερη αξία και καλύτερη εμπειρία σε όλα τα κανάλια. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη πρόκληση που αντιμετωπίζουν τα εστιατόρια. Ασχολούνται επίσης με την γρήγορη και απρόσκοπτη ανταπόκριση σε παραγγελίες από κινητά, διαχειρίζονται έναν συντριπτικό αριθμό συστημάτων και στοίβες τεχνολογίας και παροτρύνουν τους επισκέπτες να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους στις συναλλαγές. Πώς μπορούν τα εστιατόρια να ξεπεράσουν αυτά τα εμπόδια; Έχουμε περιγράψει τέσσερις συμβουλές που θα βοηθήσουν τα εστιατόρια να βάλουν τα εστιατόρια στο δρόμο για την καλλιέργεια πιο πιστών και κερδοφόρων σχέσεων.

Δημιουργήστε δημιουργικά προγράμματα αφοσίωσης

Τα προγράμματα επιβράβευσης είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε μια άμεση σχέση με έναν πελάτη και να κάνετε γνωστό έναν άγνωστο πελάτη, ενώ παρέχουν έναν λόγο στους πελάτες να επισκέπτονται και να αγοράζουν με συνέπεια ένα εστιατόριο.

Ωστόσο, για να είναι επιτυχημένο ένα πρόγραμμα αφοσίωσης, πρέπει να ακολουθεί μια καθορισμένη στρατηγική. Οι Diners βλέπουν τα γενικά προγράμματα που ταιριάζουν σε όλα ως ένα εμπόρευμα και χάνουν την προσοχή τους. Πολλά εστιατόρια έχουν εκπαιδεύσει τους πελάτες τους να περιμένουν επαναλαμβανόμενες προσφορές, αλλά μια προσέγγιση αφοσίωσης με επίκεντρο τις εκπτώσεις δημιουργεί κίνητρα για λάθος συμπεριφορά και αποτυγχάνει να εμβαθύνει τις σχέσεις με τους πελάτες. Από την άλλη πλευρά, τα προληπτικά γεγονότα που πυροδοτούνται από την κερδοφόρα ενέργεια ενός πελάτη μπορούν να οδηγήσουν σε άλλες κερδοφόρες ενέργειες. Μια προσφορά εξαργυρώνεται. ένα προϊόν μοιράζεται στα κοινωνικά. επιτεύχθηκε ένα επίτευγμα, κ.λπ. Όταν ένας πελάτης αγοράζει ένα μπιφτέκι και πατάτες, γιατί να μην προτείνει μια σόδα για να το συνοδεύσει; Ένας επισκέπτης ξόδεψε $50; Στείλτε τους μια προσφορά ότι αν ξοδέψουν δέκα περισσότερα δολάρια, τότε θα λάβουν αποκλειστικά προνόμια όπως χωρίς χρέωση παράδοσης στην επόμενη παραγγελία τους. Αυτοί οι τύποι κινήτρων είναι προσαρμοσμένοι στη συγκεκριμένη δράση του πελάτη και ενεργοποιούνται μόνο από κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Οδήγησε συμπεριφορές υψηλής αξίας

Για να είναι επιτυχημένα τα εστιατόρια πρέπει να επικεντρωθούν στην αύξηση της συχνότητας των επισκέψεων των πελατών και του μεγέθους κάθε επιταγής. Ενθαρρύνετε τους πελάτες να κάνουν συγκεκριμένες συμπεριφορές υψηλής αξίας χρησιμοποιώντας στοχευμένες καμπάνιες και προσφορές. Τα εστιατόρια χρειάζονται τη δυνατότητα δημιουργίας πλούσιων τμημάτων πελατών χρησιμοποιώντας δημογραφικά δεδομένα και δεδομένα συμπεριφοράς, καθώς και υπολογισμένες μετρήσεις, όπως η αξία διάρκειας ζωής του πελάτη και η τάση για ανατροπή. Αυτά τα τμήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τροφοδοτήσουν διαφορετικούς τύπους καμπανιών. Για παράδειγμα, στείλτε μήνυμα σε πελάτες με μεγάλη τάση να παρασυρθούν για να τους δελεάσουν να κάνουν μια αγορά ή ευχαριστήστε πελάτες που έκαναν πέντε αγορές τις τελευταίες τριάντα ημέρες.

Αξιοποιήστε Στρατηγικές Ενσωματώσεις στο Σημείο Πώλησης

Τα εστιατόρια θα πρέπει να ενσωματώνουν προγράμματα επιβράβευσης απευθείας με συστήματα σημείων πώλησης, ώστε να μπορούν το προσωπικό που αντιμετωπίζει πελάτες να δίνει κίνητρα για μεγαλύτερες και συχνότερες αγορές. Δώστε στους υπαλλήλους τη δυνατότητα να αναζητήσουν έναν πελάτη στο μητρώο μέσω αριθμού τηλεφώνου, διεύθυνσης email ή αριθμού κάρτας επιβράβευσης. Αυτό τους παρέχει τις κρίσιμες πληροφορίες που απαιτούνται για να προσφέρουν μια εξατομικευμένη εμπειρία: το όνομα του πελάτη, το υπόλοιπο των πόντων αφοσίωσης και τις διαθέσιμες προσφορές. Αυτές οι πληροφορίες βοηθούν επίσης τους υπαλλήλους να αυξήσουν τις πωλήσεις τους σε στιγμές επιρροής με συγκεκριμένες προτάσεις προϊόντων για κάθε πελάτη ή παρέχοντας στους επισκέπτες μια προσφορά στην επόμενη αγορά τους για να δελεάσουν άλλη μια επίσκεψη.

Κάντε τεχνολογικές επενδύσεις με σύνεση

Για να προσφέρουν την επόμενη γενιά αφοσίωσης και αφοσίωσης στους πελάτες, τα εστιατόρια έχουν να κάνουν πολλές επιλογές τεχνολογίας. Οι επωνυμίες που έχουν μεταβεί με επιτυχία στη νέα γενιά δεν έχουν αναπτύξει τεχνολογία μόνο για χάρη της, αλλά αντίθετα ανέπτυξαν τεχνολογία που επιτυγχάνει επιχειρηματικούς στόχους. Βρείτε μια λύση που να είναι οικονομική, γρήγορη στην ανάπτυξη, να προσφέρει μια διαφανή, άμεση διαδρομή προς θετική απόδοση επένδυσης (ROI) και θα επιτρέψει μια ενοποιημένη προβολή των πελατών σας σε τοποθεσίες, κανάλια και βάσεις δεδομένων, ώστε να τεθούν τα θεμέλια για την εξατομίκευση πολυκαναλικών και την αφοσίωση πελατών στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης .