Σχεδιασμός καλοκαιρινού πάρτι με Floral Cocktails

Σχεδιασμός καλοκαιρινού πάρτι με Floral Cocktails

Oktober 25, 2022 0 Von admin

Είναι Ιούλιος! Αυτό σημαίνει ότι οι κήποι της αυλής μας ανθίζουν και το ίδιο και η έμπνευση για πάρτι. Αυτόν τον μήνα έχουμε Αντριάνα Πίκερ, ο βοτανικός εικονογράφος πίσω από το βιβλίο, «The Cocktail Garden», για να μας βοηθήσει με το καλοκαίρι των εορτασμών που έχουμε μπροστά μας. Ξεφυτρώνει με συμβουλές για λουλούδια, ιδανικές για να μας βοηθήσει να σχεδιάσουμε τα πάρτι και τα κοκτέιλ μας.

Έπρεπε να μάθουμε, πρώτα και κύρια, «Τι είναι τα δικα σου αγαπημένο κοκτέιλ σε αυτό το βιβλίο;».

Η Adriana μας είπε, «Το κοκτέιλ που είναι βασικό στο σπίτι μου είναι το Fig Leaf Martini στη σελίδα 92. Είναι ένας πραγματικά υπέροχος τρόπος για να ξεκινήσετε ένα αδιάφορο δείπνο. Η γεύση του φύλλου συκής είναι τόσο όμορφη και εκπληκτική – ένα γλυκό, αρωματικό μείγμα καρύδας και αμυγδάλου και κάτι άλλο ποώδες που δεν μπορώ να το περιγράψω. Ήταν μια πραγματικά συναρπαστική ανακάλυψη για μένα να μάθω όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φύλλα συκής – και η συνταγή βάμματος στο βιβλίο είναι ένας καταπληκτικός τρόπος διατήρησης μιας εφήμερης καλοκαιρινής γεύσης για χρήση όλο το χρόνο. Στην πραγματικότητα προτιμώ ένα βρεγμένο μαρτίνι, οπότε τα φτιάχνω 50/50 τζιν και βερμούτ – το βιβλίο έχει μια συνταγή για στεγνό στυλ. Αλλά φυσικά, προσαρμόσου στις προτιμήσεις σου».

Με τις συναντήσεις φίλων και οικογένειας να επιστρέφουν αυτό το καλοκαίρι, ρωτήσαμε: „Πώς κάνεις μια απλή περίσταση να μοιάζει με γιορτή;“

Η Adriana επιβεβαίωσε: «Για μένα, δεν είναι ένα πάρτι εκτός και αν εμπλέκονται λουλούδια. Διακοσμήστε το τραπέζι με αυτά, βάλτε τα στο φαγητό σας και ρίξτε ένα βρώσιμο άνθος στο κοκτέιλ σας ως γαρνιτούρα – σκεφτείτε Violets, Elderflower, Roses, Cherry Blossoms, ακόμα και ένα εντυπωσιακό λουλούδι βασιλικού. Λατρεύω το πώς τα φλοράλ απλώς φέρνουν ένα στοιχείο ομορφιάς και ιδιοτροπίας σε κάθε περίσταση».

Έχοντας κατά νου τους δημιουργικούς πελάτες μας, αναρωτηθήκαμε: „Τι συμβουλή θα δίνατε σε όσους θέλουν να φτιάξουν το δικό τους κοκτέιλ κήπου;“

Η Adriana εξήγησε ενθουσιασμένη: «Υπάρχουν πολλές συνταγές για διαφορετικά βάμματα που μπορείτε να φτιάξετε στο βιβλίο – είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να διατηρήσετε λουλούδια, βότανα και άλλα βοτανικά από τις αυλές, τους κήπους και τις γειτονιές σας. Το ίδιο και με τα σιρόπια. Σας ενθαρρύνω να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο ως αφετηρία για να εξερευνήσετε τι έχετε στη διάθεσή σας να χρησιμοποιήσετε γύρω σας που δεν αγοράζεται από το κατάστημα. Αναζητήστε ποια φυτά υπάρχουν γύρω σας, τι γεύση έχουν και πώς θα μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν με άλλες γεύσεις. Έχετε το καταπληκτικό ζιζάνιο ανανά (Matricaria discoidea) που φυτρώνει στη γειτονιά σας; Είναι συγγενής του χαμομηλιού και θα μπορούσε να το αντικαταστήσει στο κοκτέιλ στη σελ. 160. Τι γίνεται με τα μούρα Service ή το Mugwort ή το Sumac! Εξερευνώ! Πείραμα! Αλλά φυσικά, κάντε την έρευνά σας (οι εφαρμογές αναγνώρισης φυτών είναι πολύ καλές), μην συγκομίζετε ή χρησιμοποιείτε ψεκασμένα φυτά και διασκεδάστε! Είμαι τόσο ενθουσιασμένος και μόνο που σκέφτομαι τις δυνατότητες!!”

Με αυτά τα λόγια, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνω μια βόλτα στον κήπο με το αντίγραφό μου του «The Cocktail Garden» για να δω τι μπορώ να βρω!

Μερίδιο: