Πόσο CTR είναι καλό;  6 τρόποι για να βελτιστοποιήσετε αποτελεσματικά το CTR – Έξυπνος βοηθός Hana

Πόσο CTR είναι καλό; 6 τρόποι για να βελτιστοποιήσετε αποτελεσματικά το CTR – Έξυπνος βοηθός Hana

Januar 15, 2023 0 Von admin

Πόσο CTR είναι καλό; Το CTR σημαίνει αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων, που είναι το ποσοστό μεταξύ του αριθμού των κλικ στον συνολικό αριθμό των εμφανίσεων του περιεχομένου. Αυτή η αναλογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των λέξεων-κλειδιών και των διαφημίσεων, καθώς και για τις δωρεάν καταχωρίσεις, καθώς και για την αξιολόγηση των διαφημίσεων, των καταχωρίσεων και των λέξεων-κλειδιών που λειτουργούν για εσάς, της επιχείρησης, καθώς και για τις διαφημίσεις, τις καταχωρίσεις και τις λέξεις-κλειδιά που χρειάζονται βελτίωση. Το CTR είναι το κριτήριο των ιστότοπων για την αύξηση της εμπειρίας χρήστη και την απόκτηση πλεονεκτημάτων στα μάτια της Google. Το CTR καθορίζει την επιβίωση ενός ιστότοπου και αυξάνει την αξιοπιστία με τους διαδικτυακούς πελάτες. Πόσο καλό είναι λοιπόν το CTR; Ας μάθουμε με το Hana.ai ποιος είναι ο ρυθμός CTR και πώς να βελτιστοποιήσετε τον δείκτη CTR σε αυτό το άρθρο.

1. Τι είναι το CTR;

Το CTR σημαίνει αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων, που είναι το ποσοστό μεταξύ του αριθμού των κλικ στον συνολικό αριθμό των εμφανίσεων του περιεχομένου. Το CTR μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις, όπως το Google Adwords, το Facebook ή το SEO. Στο Google Adwords και στο Facebook Ads, η μέτρηση CTR μετρά την αναλογία των κλικ σε μια διαφήμιση προς τις εμφανίσεις της. Στο SEO, το CTR είναι απλώς το ποσοστό των χρηστών που κάνουν κλικ σε έναν σύνδεσμο από το σύνολο των φορών που εμφανίζεται αυτός ο σύνδεσμος. Επομένως, αυτή η αναλογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των λέξεων-κλειδιών και των διαφημίσεων, καθώς και των δωρεάν καταχωρίσεων. Κάθε διαφήμιση, καταχώριση και λέξη-κλειδί θα έχει το δικό της CTR που μπορείτε να δείτε στον λογαριασμό σας.

Το CTR είναι ο αριθμός των κλικ που έλαβε η διαφήμιση διαιρεμένος με τον αριθμό των εμφανίσεων διαφήμισης: κλικ ÷ εμφανίσεις = CTR. Για παράδειγμα, αν είχατε 5 κλικ και 100 εμφανίσεις, το CTR θα ήταν 5%.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CTR για να μετρήσετε ποιες διαφημίσεις, καταχωρίσεις και λέξεις-κλειδιά λειτουργούν για εσάς και ποιες διαφημίσεις, καταχωρίσεις και λέξεις-κλειδιά χρειάζονται βελτίωση. Όσο πιο συναφείς είναι οι λέξεις-κλειδιά, οι διαφημίσεις και οι καταχωρίσεις σας μεταξύ τους και όσο πιο σχετικές με την επιχείρησή σας, τόσο πιο πιθανό είναι ένας χρήστης να κάνει κλικ στη διαφήμιση ή την καταχώρισή σας αφού αναζητήσει τη φράση-κλειδί σας. τόσο υψηλότερο.

2. Πόσο CTR είναι καλό;

Η αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR) θεωρείται ως συνολική εικόνα για την καμπάνια μάρκετινγκ. Ένα υψηλό CTR είναι ένας καλός δείκτης, υποδηλώνει ότι οι χρήστες βρίσκουν τις διαφημίσεις και τις καταχωρίσεις σας χρήσιμες και σχετικές. Το CTR συμβάλλει επίσης στο αναμενόμενο CTR μιας λέξης-κλειδιού, το οποίο αποτελεί στοιχείο της κατάταξης διαφήμισης. Λάβετε υπόψη ότι ένα καλό CTR σχετίζεται με το περιεχόμενο που προωθείτε και το δίκτυο στο οποίο βρίσκεστε. Αν και υπάρχουν ορισμένοι μικροί περιορισμοί, όπως η μη εμφάνιση των αδυναμιών των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ, όπως η κατάταξη λέξεων-κλειδιών. Αλλά αυτό εξακολουθεί να είναι μια σημαντική μέτρηση για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας μιας καμπάνιας. Πόσο καλό είναι λοιπόν το CTR;

Επειδή αυτό το ποσοστό επηρεάζεται από πολλούς άλλους παράγοντες, όπως το πεδίο, η μορφή διαφήμισης κ.λπ. Επομένως, θα βρούμε την απάντηση σύμφωνα με καθέναν από αυτούς τους παράγοντες που επηρεάζουν.

3. Μέσος όρος CTR για κάθε πεδίο

Το μέσο CTR ποικίλλει ανάλογα με το δίκτυο διαφημίσεων και τον κλάδο. Το WordStream έχει συγκεντρωτικά δεδομένα για το μέσο CTR και εμφανίζονται στο παρακάτω γράφημα. Αυτό είναι το ευρετήριο που εμφανίζεται με τη μορφή διαφήμισης προβολής (Διαφήμιση προβολής) και διαφήμισης αναζήτησης (Διαφήμιση αναζήτησης).

Πόσο CTR είναι καλό;

Το γράφημα δείχνει ότι το Search Advertising έχει πολύ υψηλότερο μέσο CTR

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο μέσο CTR των δύο παραπάνω τύπων διαφημίσεων. Η αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων στη Διαφήμιση προβολής είναι 0,35% ενώ η Διαφήμιση Αναζήτησης είναι 1,91%.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι χρήστες τείνουν να αναζητούν λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με το πρόβλημά τους. Ως αποτέλεσμα, το σωστό περιεχόμενο θα κερδίσει περισσότερα ενεργά και θετικά κλικ. Ενώ οι διαφημίσεις που προβάλλονται συνήθως τραβούν λίγη προσοχή. Οι θεατές θεωρούν ότι βρίσκονται σε παθητική κατάσταση και δεν έχουν σκοπό να κάνουν κλικ στο Post. Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι θα αισθάνονται άβολα με αυτό το είδος διαφήμισης.

Το γράφημα δεδομένων του HubSpot δείχνει ότι οι χρήστες τείνουν να αντιπαθούν τις διαφημίσεις αυτόματης προβολής.

Πόσο CTR είναι καλό;
Έως και στο 73% των χρηστών δεν αρέσουν οι αναδυόμενες διαφημίσεις

Πηγή εικόνας: Hubspot

3.1. Μέσο CTR για διαφημίσεις προβολής

Η αποτελεσματικότητα της διαφήμισης προβολής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την τοποθέτηση της διαφήμισης στη σελίδα, το μέγεθός της ή ακόμα και τη μορφή πολυμέσων της.

Η Rich Media Gallery έχει δημιουργήσει ένα εργαλείο συγκριτικής αξιολόγησης που σας βοηθά να γνωρίζετε το μέσο CTR της διαφήμισης προβολής. Εδώ είναι ένα δείγμα των δεδομένων τους:

Πόσο CTR είναι καλό;
Η εικόνα δείχνει πώς η θέση μιας διαφήμισης και η αναλογία εικόνας επηρεάζουν τις μετρήσεις

Η Έκθεση Συγκριτικής αξιολόγησης διαδικτυακής διαφήμισης της CJ Media αποκάλυψε μερικές από τις τρέχουσες τάσεις. Η συμπερίληψη των σωστών μεγεθών εικόνας μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση του CTR της διαφήμισης προβολής.

3.2. Τυπικές μετρήσεις CTR για τοποθέτηση διαφημίσεων

Η θέση μιας διαφήμισης στη σελίδα αναζήτησης είναι επίσης ένας παράγοντας που επηρεάζει την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν βρίσκεστε σε μια περιοχή με υψηλό μέσο CTR, θα εξακολουθείτε να έχετε χαμηλή αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων, εάν η διαφήμισή σας δεν κατατάσσεται.

Εάν κατατάσσεστε στην πρώτη θέση για μια λέξη-κλειδί, πιθανότατα θα δείτε εξαιρετικά υψηλό CTR παρά τον χαμηλό μέσο όρο του κλάδου σας.

Επιπλέον, τα δεδομένα του Acura Cast θα δείχνουν τα αποτελέσματα των θέσεων κατάταξης. Οι διαφημίσεις που κατατάσσονται στην κατάταξη 1 έχουν μέση αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων 7,11%, ενώ οι διαφημίσεις στην κατάταξη 9 έχουν ποσοστό μόνο 0,55%.

Πόσο CTR είναι καλό;
Όσο υψηλότερη είναι η κατάταξη της διαφήμισης, τόσο υψηλότερο είναι το CTR

3.3. Τυπικό CTR για κάθε κανάλι μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα κανάλια πολυμέσων μπορούν να επηρεάσουν τις μετρήσεις CTR. Θα παρατηρήσετε ότι οι συνήθειες χρήσης των χρηστών της Google είναι διαφορετικές από αυτές των χρηστών του Facebook. Εκτός αυτού, υπάρχουν διαφορές στα δημογραφικά στοιχεία και τις μορφές εικόνας.

Οι διαφημίσεις του Twitter έχουν αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR) 2%, ενώ του LinkedIn είναι μόλις 0,06%). Ο λόγος είναι επειδή ο κύριος σκοπός του LinkedIn είναι ως εργαλείο δικτύωσης, επομένως αυτό το Εργαλείο έχει περιορισμένες ευκαιρίες πρόσβασης για τους διαφημιστές.

Πόσο CTR είναι καλό;
Το Twitter προηγείται στο CTR με 2%

Ωστόσο, αυτοί οι μέσοι όροι είναι που δεν δείχνουν συγκεκριμένες και σημαντικές λεπτομέρειες. Το Facebook είναι ένα παράδειγμα που πρέπει να προσέξεις. Το CTR των διαφημίσεων συνεργατών στο Facebook είναι 0,72%. Ωστόσο, η μορφή διαφήμισης βίντεο πέτυχε ποσοστό 2,21%, ξεπερνώντας το μέσο CTR του Twitter.

Πόσο CTR είναι καλό;

4. Πώς να μετρήσετε το CTR

Οι μικρές μετατροπές είναι τα δεδομένα που υποστηρίζουν τα επιχειρηματικά αποτελέσματα της εταιρείας. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό για να μάθετε ποια σημεία κρατούν τους χρήστες στον Ιστό. Από εκεί, η επιχείρηση θα κάνει προσαρμογές για να αποφέρει έσοδα.

Επομένως, εάν η βελτιστοποίηση του CTR ή των μικρομετατροπών δεν αυξάνει τα επιχειρηματικά αποτελέσματα ή δεν επιβραδύνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Αυτή η βελτιστοποίηση δεν είναι πραγματικά απαραίτητη. Θα πρέπει να εστιάσετε σε πράγματα που αυξάνουν τα έσοδα.

Η μέτρηση του CTR είναι στην πραγματικότητα πολύ απλή. Με βάση τον αρχικό ορισμό αυτής της αναλογίας, μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Πάρτε τον αριθμό των κλικ στη διαφήμιση του πελάτη και διαιρέστε τον με τον συνολικό αριθμό των φορών που εμφανίστηκε η διαφήμιση.

Τύπος: CTR = (κλικ/εμφανίσεις) x 100

5. Πώς να βελτιστοποιήσετε το δείκτη CTR

Λόγω της σημασίας του CTR, πολλές επιχειρήσεις θέλουν να βρουν τρόπους να αυξήσουν αυτό το ποσοστό. Ακολουθούν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βελτιστοποιήσετε και τα δύο CTR. Ακολουθούν ορισμένες γρήγορες συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων:

Πόσο CTR είναι καλό;
Πόσο CTR είναι καλό;

Μέθοδος 1: Προσδιορίστε το κοινό-στόχο. Αυτό σας βοηθά να προετοιμάσετε πιο σχετικό και αποκριτικό περιεχόμενο.

Μέθοδος 2: Έρευνα λέξεων-κλειδιών με εξειδικευμένα εργαλεία. Από εκεί, μάθετε τις λέξεις που αναζητούν οι πελάτες στόχευσης για να αυξήσετε την κατάταξη των λέξεων-κλειδιών σας.

Μέθοδος 3: Δημιουργήστε συναρπαστικό περιεχόμενο, βοηθήστε την επωνυμία να ξεχωρίσει. Χρησιμοποιήστε ισχυρή γλώσσα που δείχνει επείγον, προθεσμίες, σπανιότητα ή κοινωνική απόδειξη.

Μέθοδος 4: Χρησιμοποιήστε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας που τραβούν τα βλέμματα. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι ο όγκος των πληροφοριών σε λέξεις δεν υπερβαίνει το 20%.

Μέθοδος 5: Βεβαιωθείτε ότι το αντίγραφο, το περιεχόμενο και η σχεδίαση της σελίδας προορισμού είναι κατάλληλα για πληρωμένη διαφήμιση.

Μέθοδος 6: Χρησιμοποιήστε σύντομες και σαφείς παροτρύνσεις για δράση. Βεβαιωθείτε ότι οι θεατές καταλαβαίνουν ξεκάθαρα τι θέλουν αφού κάνουν κλικ στη διαφήμιση.

Το Hana.ai ελπίζει ότι οι παραπάνω πληροφορίες είναι χρήσιμες σε όλους στη διαδικασία εύρεσης μιας αποτελεσματικής κατεύθυνσης για δραστηριότητες μάρκετινγκ και SEO. Μείνετε συντονισμένοι στο Hana.ai, θα επιστρέψουμε με πιο ενδιαφέρον και ενδιαφέρον περιεχόμενο.

———————————————————

Πληροφορίες επαφής:

Έξυπνος Βοηθός Χάνα

Τηλέφωνο: 028.999.591.29

Διεύθυνση: οδός 1196 3/2, θάλαμος 8, συνοικία 11, πόλη. Πόλη Χο Τσι Μινχ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [email protected]