Ο Simon Philips Takes the Hem ως Πρόεδρος, Falcon’s Beyond • The Toy Book

Ο Simon Philips Takes the Hem ως Πρόεδρος, Falcon’s Beyond • The Toy Book

März 17, 2023 0 Von admin
Simon Philips (Κέντρο) | Πηγή: Falcon’s Beyond/The Toy Book

Το στέλεχος της Entertainment Simon Philips διορίστηκε Πρόεδρος της Falcon’s Beyond, μιας πλήρως ολοκληρωμένης παγκόσμιας εταιρείας ανάπτυξης ψυχαγωγίας και επιχειρήσεων. Πριν υπηρετήσει ως Ανώτερος Σύμβουλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, η Philips εργάστηκε ως Διευθύνων Σύμβουλος, Global Consumer Products στην Moonbug Entertainment.

«Όταν έγινα Ανώτερος Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου πέρυσι, το σχολίασα Falcon’s Beyond παίζει σε ένα τεράστιο sandbox. Από πέρυσι, εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ με το σήμα της Εταιρείας στον κλάδο», λέει ο Simons. „Αυτή είναι μια καταπληκτική στιγμή για να γίνετε μέλος της ομάδας για αυτό που περιμένουμε να είναι εκρηκτική ανάπτυξη στον κλάδο.“

Καθ ‚όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Philips πρόσφερε τις δεξιότητές του στη δημιουργία επωνυμίας σε μερικές από τις πιο αγαπημένες πνευματικές ιδιοκτησίες (IP) του κόσμου όπως η Disney, η Pixar, οι Teenage Mutant Ninja Turtles, η CoComelon και τα Pokémon. Υπηρέτησε ως Πρόεδρος της Marvel Entertainment International, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην πώληση της εταιρείας ψυχαγωγίας στη Disney. Ο Philips αργότερα διορίστηκε Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής για την Walt Disney Company, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (EMEA), όπου συνέβαλε στη δημιουργία 16 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ετήσιες πωλήσεις.

Αναφέροντας απευθείας στον CEO της Falcon, Cecil D. Magpuri, η Philips θα επιβλέπει την επέκταση των δραστηριοτήτων της Falcon και την ανάπτυξη των IP της εφαρμόζοντας εταιρικές στρατηγικές στις εμπορικές δραστηριότητες της εταιρείας και στις εξ ολοκλήρου θυγατρικές της. Τα καθήκοντα της Philips θα περιλαμβάνουν επίσης τη μόχλευση της υποδομής των επερχόμενων καταναλωτικών προϊόντων και περιεχομένου.

«Η φήμη και η αναγνώριση του Simon στην ψυχαγωγία ήταν πραγματικά εμπνευσμένη για μένα και την ομάδα του μεγαλύτερου Falcon», λέει ο Magpuri. «Η οραματική διακαναλική προσέγγισή του στην επέκταση της επωνυμίας θα ενισχύσει περαιτέρω τον δικό μας σφόνδυλο IP Expander. Νιώθουμε απίστευτα τυχεροί που βρήκαμε κάποιον του διαμετρήματος του Simon του οποίου οι αξίες είναι τόσο τέλεια ευθυγραμμισμένες με την κουλτούρα του Falcon».