Ο Chris Cote της Scentco μιλάει για το Bedtime Defenderz and the Psychology of Scent στο «Power Kid Podcast» • The Toy Book

Ο Chris Cote της Scentco μιλάει για το Bedtime Defenderz and the Psychology of Scent στο «Power Kid Podcast» • The Toy Book

März 17, 2023 0 Von admin

Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του «Power Kid Podcast», ο παρουσιαστής Phil Albritton του Power Kid Design καλωσορίζει τον Chris Cote, ιδρυτή και πρόεδρο του Scentco στην παράσταση.

Στην εκπομπή, ο Cote αποσυσκευάζει ακριβώς τη στιγμή που τον χτύπησε η ιδέα των αρωματικών μολυβιών και τι έκανε μετά. Μοιράζεται την πολυπλοκότητα που συνεπάγεται η εύρεση του τέλειου αρώματος για κάθε προϊόν και τον τρόπο με τον οποίο ξεπέρασε κάποια πρόωρα προβλήματα ταχύτητας στην επιχείρηση. Από εκεί, ο Cote λέει στην Albritton για το πώς μια ομάδα επιχειρηματιών παιδιών σχολείου άνοιξε ένα εντελώς νέο κανάλι πωλήσεων για τη Scentco. Τέλος, η συζήτηση κινείται από την ψυχολογία του αρώματος στο μάρκετινγκ στο λανσάρισμα της νέας μάρκας Bedtime Defenderz της Scentco.

Το «Power Kid Podcast» παρουσιάζεται από The Toy Book Podcasts από την Adventure Media & Events. Η μακροχρόνια σειρά παρουσιάζει σε βάθος συνεντεύξεις και συνομιλίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα και ανερχόμενα αστέρια στον κλάδο των παιχνιδιών, των παιχνιδιών και της οικογενειακής ψυχαγωγίας. Τα Podcasts των βιβλίων παιχνιδιών είναι διαθέσιμα μέσω των αγαπημένων σας υπηρεσιών ροής, συμπεριλαμβανομένων Αγκυρα, Spotify, Apple Podcast, Google Podcasts, κι αλλα. Είναι επίσης τώρα διαθέσιμα στο Amazon Podcasts.

Το Adventure Media & Events (AM&E) είναι ο εκδότης του Το βιβλίο παιχνιδιών, Το Toy Insiderκαι Το Pop Insider. Αποτελούμενη από μια συντακτική ομάδα με περισσότερα από 125 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στη βιομηχανία παιχνιδιών και ψυχαγωγίας, οι εκδόσεις AM&E παρέχουν στους καταναλωτές, τον τύπο και το κοινό του εμπορίου τα τελευταία νέα και ενημερώσεις για όλα τα πράγματα που παίζουν και την ποπ κουλτούρα.