Ο οδηγός Green Games αποκαλύπτει τρόπους για να κάνετε τα επιτραπέζια παιχνίδια πιο φιλικά προς το περιβάλλον • The Toy Book

Ο οδηγός Green Games αποκαλύπτει τρόπους για να κάνετε τα επιτραπέζια παιχνίδια πιο φιλικά προς το περιβάλλον • The Toy Book

März 16, 2023 0 Von admin
Το διοικητικό συμβούλιο της GGG σκοπεύει να ενημερώνει τακτικά τις πληροφορίες. | Πηγή: GGG

Η βιομηχανία επιτραπέζιων παιχνιδιών γίνεται πράσινη με τη βοήθεια ενός νέου οδηγού.

ο Οδηγός Green Games (GGG) είναι μια ολοκληρωμένη αναφορά για το πώς τα επιτραπέζια παιχνίδια πρέπει να είναι πιο περιβαλλοντικά βιώσιμα. Αυτός ο οδηγός είναι το αποτέλεσμα περισσότερο από ένα χρόνο έρευνας και συνεργασίας από κορυφαίες προσωπικότητες του κλάδου και της βιωσιμότητας.

Το GGG περιέχει συγκεκριμένα βήματα που μπορούν να κάνουν οι κατασκευαστές, οι εκδότες, οι σχεδιαστές, οι παίκτες και όλοι οι άλλοι στον κόσμο των επιτραπέζιων παιχνιδιών. Ο οδηγός δημιουργήθηκε από μια ομάδα επαγγελματιών τυχερών παιχνιδιών ως απάντηση στην παγκόσμια κλιματική κρίση και τις επιδεινούμενες επιπτώσεις της στον κόσμο μας. Οι κατασκευαστές του GGG πιστεύουν ότι είναι ευθύνη όλων να υποστηρίξουν την αλλαγή, ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο βρίσκονται.

«Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό», λέει ο T. Caires, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της GGG, Διευθυντής Πωλήσεων της Hachette Boardgames USA και ειλικρινής υπέρμαχος της βιωσιμότητας. «Λατρεύω τα παιχνίδια και ξέρω ότι μπορούμε να τα κάνουμε καλύτερα για να τα κάνουμε πιο πράσινα».

Το GGG επιχειρεί να αξιοποιήσει τις δεξιότητες, τη δημιουργικότητα και το πάθος στον επιτραπέζιο κλάδο για να μεταβεί από το να είναι μέρος του προβλήματος της περιβαλλοντικής καταστροφής και του σπάταλου καταναλωτισμού στο να είναι μέρος της λύσης.

«Ο οδηγός έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει την καινοτομία, όχι να περιορίζει τη βιομηχανία», λέει ο Carlos Flores, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της GGG, ο οποίος είναι επίσης σχεδιαστής παιχνιδιών και διευθυντής της NABERS (μια πρωτοβουλία της αυστραλιανής κυβέρνησης για τη βιωσιμότητα). «Δεν υπάρχει πιο σημαντικός γρίφος για επίλυση από το να κάνουμε τον κλάδο μας πιο βιώσιμο».

Το GGG καλύπτει θέματα όπως ξύλο, χαρτί και κάρτα, πλαστικό και κουτί και συσκευασία. Οι ενημερωτικοί πίνακες παρουσιάζουν τρέχουσες, καλύτερες και βέλτιστες πρακτικές. Επιπλέον, ο οδηγός προτείνει ποιες ενέργειες μπορούμε να κάνουμε όλοι και γιατί αυτές οι αλλαγές έχουν τόσο μεγάλη σημασία.

Το συμβούλιο της GGG αναμένει να ενημερώνει τακτικά τις πληροφορίες και καλωσορίζει τα σχόλια από την ευρύτερη κοινότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε greengamesguide.com.