Μια φωνή από τα βορειοδυτικά ενώνεται με τον Rant

Μια φωνή από τα βορειοδυτικά ενώνεται με τον Rant

April 26, 2023 0 Von admin

Περιμένετε να διαβάσετε ατάκες από το Σιάτλ Λορέν Έντουαρντς Φόρκνερ από την επόμενη εβδομάδα. Μια μακροχρόνια συγγραφέας κήπου, η Lorene ήταν η πρώτη γυναίκα που επιμελήθηκε Κηπουρική Ειρηνικού, ένα τριμηνιαίο περιοδικό που επικεντρώνεται στους κήπους της Δυτικής Ακτής. Είχε επίσης και διαχειριζόταν ένα μικρό εξειδικευμένο φυτώριο κάποτε και έδωσε συμβουλές σχεδιασμού σε κηπουρούς που ήθελαν να δαμάσουν τις συλλογές φυτών τους.

Πιο πρόσφατα, η Lorene συνεισφέρει τακτικά ιστορίες στο ΚΑΛΛΙΕΡΓΩ στήλη στους Seattle Times.

Χρειαζόμαστε έναν τακτικό συνεργάτη από τη Δυτική Ακτή εδώ και λίγο καιρό – οι σημερινοί Ράντερ προέρχονται από τις Βορειοανατολικές, Μεσοδυτικές και Νοτιοανατολικές πολιτείες – και είναι τόσο χαρούμενοι που η Lorene μπορεί να έρθει μαζί μας.

Συνάντησα για πρώτη φορά τη Lorene το 2011 ως έναν από τους διοργανωτές μιας υπέροχης συγκέντρωσης bloggers κήπου στο Σιάτλ. Μακάρι να μπορούσα να πω ότι θυμήθηκα τις συζητήσεις μας, αλλά δεν το κάνω, αν και ξέρω ότι πρέπει να είχαμε κουβεντιάσει.

Θυμάμαι ένα όμορφο απόγευμα στο Bloedel Reserve (παραπάνω), ένα κοκτέιλ βατόμουρου σε μια δεξίωση στο Dragonfly Farms & Nursery και πιστεύω ότι αυτό ήταν το χρόνια οι μπλόγκερ άρχισαν να φτιάχνουν τους δικούς τους συναρπαστές με θέμα τον κήπο (περίεργα καπέλα).

Από τότε, γνωρίζω τη γραφή της Λορέν. Το τελευταίο της βιβλίο είναι Χρώμα μέσα και έξω από τον κήπο, το οποίο περνάει μαζί με εύκολες τεχνικές ζωγραφικής με ακουαρέλα για επίδοξους κηπουρούς/καλλιτέχνες. Το αγαπημένο μου είναι Κήπος Διάφορα, που κυκλοφόρησε το 2011, επειδή είναι ένα κουκλίστικο και πάντα μου άρεσαν τα βιβλία που μπορείτε να φυλλομετρήσετε και να διαβάσετε κομμάτια και κομμάτια τυχαία. Δεν λειτουργεί με μυθιστορήματα, αλλά προτιμώ να διαβάζω βιβλία κηπουρικής. Εδώ είναι μερικά αποσπάσματα από αυτό το βιβλίο που μου άρεσε:

«Έχει ειπωθεί ότι ένα καλό μαρτίνι πρέπει να έχει γεύση βροχής».
„Το Pogonip είναι ένας μετεωρολογικός όρος που περιγράφει ένα ασυνήθιστο περιστατικό – παγωμένη ομίχλη.“

Έχει επίσης πολλά DIY μεζεδοπωλεία, όπως πώς να φτιάχνετε βρύα και τριαντάφυλλο.

Τέλος πάντων, έτσι γνώρισα τη Λορέν. Τώρα μπορείς. Θα τη βρείτε ενημερωμένη, με γνώμη και διασκεδαστική.

Αναζητήστε την πρώτη της ανάρτηση την ερχόμενη Δευτέρα, 17/10.

Φωτογραφία της Lorene από τη Mary Grace Long.