Κορυφαίοι 3 απλούστεροι και πιο αποτελεσματικοί τρόποι απόκρυψης σχολίων στο Facebook – Έξυπνος βοηθός Hana

Κορυφαίοι 3 απλούστεροι και πιο αποτελεσματικοί τρόποι απόκρυψης σχολίων στο Facebook – Έξυπνος βοηθός Hana

Januar 13, 2023 0 Von admin

Ο τρόπος απόκρυψης σχολίων στο Facebook είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος που εφαρμόζουν πολλές επιχειρήσεις και καταστήματα για να αποφύγουν τη ληστεία και την υποτίμησή τους από τους ανταγωνιστές. Ειδικά στο πλαίσιο των διαδικτυακών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς και έντονος ανταγωνισμός σήμερα. Υπάρχουν 3 συνήθεις τρόποι απόκρυψης σχολίων: μη αυτόματη απόκρυψη, αυτόματη απόκρυψη από το κέντρο ρυθμίσεων του Facebook και τρίτον απόκρυψη από τρίτους. Ας μάθουμε τους τρεις κορυφαίους τρόπους απόκρυψης σχολίων στο fanpage με το Hana.ai Facebook Το πιο αποτελεσματικό και εύκολο στην εφαρμογή σε αυτό το άρθρο.

Απόκρυψη σχολίων σε Facebook είναι ο τρόπος με τον οποίο „κρύβετε“ τα σχόλια των πελατών στην ανάρτησή σας και μόνο εσείς μπορείτε να δείτε και να αλληλεπιδράσετε με αυτό το σχόλιο, ενώ οι άλλοι δεν θα μπορούν να το δουν. Πώς να αποκρύψετε τα σχόλια στο Facebook είναι μια μέθοδος που ενδιαφέρει πολλές επιχειρήσεις διαδικτυακής διαφήμισης.

Πώς να κρύψετε τα σχόλια στο facebook
Πώς να κρύψετε αποτελεσματικά τα σχόλια στη σελίδα θαυμαστών του facebook από άλλους

Με μια μεγάλη επιχειρηματική αγορά, η ομαδοποίηση παρόμοιων προϊόντων και υπηρεσιών είναι αναπόφευκτη. Αυτό δημιουργεί ανταγωνισμό, αιχμαλωτίζει τους επισκέπτες καθώς και τους δελεάζει με κάθε είδους κόλπα.

Επομένως, εάν οι επιχειρήσεις επενδύουν προϋπολογισμό μόνο για διαφημίσεις στο Facebook χωρίς να κατανοούν τα κόλπα κατά της ληστείας, αυτό είναι επιζήμιο και σπαταλά την προσπάθεια, αλλά δεν είναι αποτελεσματικό.

Η „ληστεία“ ή ακριβώς η ληστεία πελατών είναι μια πράξη που προέρχεται από ανταγωνιστές στον ίδιο κλάδο (ακόμη και στον αντίθετο κλάδο) για να πάρει τους πελάτες σας στο πλευρό τους.

Αυτή είναι μια αρνητική συμπεριφορά, ένα κόλπο που δεν κοστίζει πολύ, αλλά εξακολουθεί να φέρνει πίσω τους πελάτες. Επειδή οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πρέπει να επενδύσουν προϋπολογισμό για να προβάλουν διαφημίσεις στο Facebook για να προσεγγίσουν πελάτες, αλλά οι ανταγωνιστές δεν το κάνουν „αναμονή“ Αγοράστε σχόλια που αφήνουν οι πελάτες στη σελίδα θαυμαστών σας και προσελκύστε τους και προσεγγίστε τους.

Αυτή είναι αρκετά κοινή συμπεριφορά στις μέρες μας στο Facebook. Μπορείτε εύκολα να χάσετε πελάτες όταν οι ανταγωνιστές εκμεταλλεύονται πελάτες που σχολιάζουν άρθρα, καθημερινές διαφημίσεις.

Πώς να κρύψετε τα σχόλια στο facebook
Η μη απόκρυψη σχολίων στο Facebook θα κλαπεί εύκολα από τους ανταγωνιστές

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα:

Εκτελείτε διαφημίσεις για ένα άρθρο προϊόντος στη σελίδα θαυμαστών. Αυτή τη στιγμή, αυτό το άρθρο θα έχει πολλούς πελάτες που τους χρειάζονται για να αφήσουν σχόλια όπως:

  • Πόσο κοστίζει αυτό το προϊόν;
  • Είναι ακόμα διαθέσιμο αυτό το μοντέλο;
  • Inbox για συμβουλές!
  • Υπάρχει υποστήριξη με δόσεις προϊόντος;

Και υπάρχουν πολλά σχόλια που εκφράζουν την ανάγκη για τέτοια προϊόντα

Αυτή τη στιγμή, οι πελάτες ενδιαφέρονται για αυτή τη διαφήμισή σας, σχολιάζουν για να αγοράσουν. Οι ανταγωνιστές συλλέγουν αμέσως δεδομένα πελατών στη διαφήμισή σας και «φροντίζουν τους πελάτες» για λογαριασμό σας.

Οι πιο ευάλωτες γραμμές σχολίων επισκεπτών είναι οι αριθμοί τηλεφώνου, οι διευθύνσεις email ή ακόμα και οι διευθύνσεις σπιτιού. Οι ανταγωνιστές λαμβάνουν αυτά τα δεδομένα και συμβουλεύουν τους πελάτες, προτείνουν τις υπηρεσίες, τα προϊόντα τους, επιτυγχάνουν έσοδα, κέρδη και λιγότερο κόστος.

Οι ανταγωνιστές μπορεί να είναι πρόθυμοι να επιτύχουν τον στόχο να προσεγγίσουν τους πελάτες σας προσφέροντας χαμηλότερες τιμές για προϊόντα, πείθοντας τους πελάτες με προσφορές και δώρα για να προσελκύσουν τους πελάτες.

Και γι‘ αυτό οι ιδιοκτήτες καταστημάτων βρίσκουν πάντα τρόπους να κρύβουν τα σχόλια στο Facebook κατά τη διάρκεια της διαφήμισης. Ή ακόμα και χωρίς να προβάλλονται διαφημίσεις, αλλά να έχετε πολλές μορφές έκφρασης της ζήτησης για προϊόντα, πρέπει επίσης να βρείτε έναν τρόπο να αποκρύψετε τα σχόλια στη Σελίδα.

Ο τρόπος απόκρυψης σχολίων στο facebook θεωρείται αποτελεσματική μέθοδος κατά της κλοπής των αρνητικών πελατών του αντιπάλου. Σε αυτό το σημείο, είστε ο διαχειριστής του fanpage του Facebook, μόνο εσείς μπορείτε να δείτε τα σχόλια του πελάτη.

Υπάρχουν 2 τρόποι για να κρύψετε τα σχόλια των πελατών στο Facebook. Αυτός είναι ο τρόπος απόκρυψης σχολίων αυτόματα και ο τρόπος απόκρυψης σχολίων με μη αυτόματο τρόπο. Με αυτούς τους δύο τρόπους, δεν θα φοβάστε να σας «κοιτάξουν» οι ανταγωνιστές σας ή να επωφεληθείτε από τα σχόλια των πελατών. Ας συνεχίσουμε με το Sapo!

3.1. Απόκρυψη σχολίων αυτόματα με μη αυτόματο τρόπο

Αυτή είναι μια παθητική λύση αλλά σας προσφέρει απόλυτη ηρεμία. Γιατί δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε κανένα από τα σχόλια των πελατών σας στο Facebook.

  • Βήμα 1: Αποκτήστε πρόσβαση στην ανάρτηση στο Fanpage που θέλετε να αποκρύψετε
  • Βήμα 2: Ακριβώς στο σχόλιο που θέλετε να αποκρύψετε, επιλέξτε το εικονίδιο με τις 3 κουκκίδες. Εδώ έχετε 2 επιλογές Απόκρυψη σχολίων στο Fanpage.
Πώς να κρύψετε τα σχόλια στο facebook
Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να κρύψετε σχόλια στη σελίδα του Facebook

Αυτή η λειτουργία είναι χειροκίνητη, αλλά δεν φοβάται να κάνετε λάθη ή να ξεχάσετε οποιονδήποτε πελάτη, και ταυτόχρονα, έχετε καταπολεμήσει αποτελεσματικά και αποτελεσματικά τη ληστεία πελατών.

3.2. Πώς να κρύβετε αυτόματα τα σχόλια στο Facebook

Για να αποκρύψετε τα σχόλια των πελατών αυτόματα (αυτόματη), πρέπει να ρυθμίσετε ορισμένα βασικά βήματα. Αυτό σας βοηθά κάθε φορά που προβάλλετε μια διαφήμιση Facebook που εμφανίζει σχόλια επισκεπτών, αυτά τα σχόλια θα κρύβονται αυτόματα. Και μόνο εσείς μπορείτε να δείτε αυτά τα σχόλια.

  • Βήμα 1: Επισκεφθείτε τη σελίδα Fanpage

Σημείωση: Απαιτεί να έχετε τα υψηλότερα δικαιώματα διαχειριστή στο Fanpage για να έχετε το δικαίωμα απόκρυψης σχολίων.

  • Βήμα 2: Επιλέξτε Ρυθμίσεις τοποθεσίας
Πώς να κρύψετε τα σχόλια στο facebook
Πώς να κρύψετε εύκολα τα αυτόματα σχόλια στο Facebook
  • Βήμα 3: Επιλέξτε Επεξεργασία στην ενότητα Εποπτεία σελίδας αυτού του παραθύρου Ρυθμίσεις.

Στην ενότητα „Γενικές“ ρυθμίσεις που εμφανίζεται με επιλογές, μεταβείτε στην ενότητα „Εποπτεία σελίδας“ για να προσθέσετε τις πληροφορίες και θέλετε να αποκλείσετε. Εδώ, τα σχόλια στα άρθρα που προβάλλετε διαφημίσεις θα κρύβονται αυτόματα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ελέγξετε τα σχόλια των πελατών σας καθώς και να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά τις κλοπές πελατών.

Πώς να κρύψετε τα σχόλια στο facebook
Πώς να κρύψετε εύκολα τα αυτόματα σχόλια στο Facebook
  • Βήμα 4: Εδώ έχετε περισσότερες λέξεις και φράσεις που θέλετε να αποκρύψετε τα σχόλια όταν αυτές οι λέξεις και φράσεις εμφανίζονται σε σχόλια πελατών.
Πώς να κρύψετε τα σχόλια στο facebook
Πώς να αποκρύψετε αυτόματα τα σχόλια στο Facebook εύκολα

Συμπληρώστε τους τύπους πληροφοριών που σχολιάζουν συχνότερα οι πελάτες. Για παράδειγμα: 01, 09, αριθμός τηλεφώνου, αριθμός τηλεφώνου, @, gmail, διεύθυνση, … Για αυτές τις „λέξεις-κλειδιά“, όταν οι πελάτες σχολιάζουν τα άρθρα τους, οι σχετικές λέξεις-κλειδιά αποκρύπτονται αμέσως. . Χάρη σε αυτό, οι κερδοσκόποι δεν θα μπορούν πλέον να ληστεύουν τους πελάτες σας.

Επιπλέον, θα πρέπει να προσθέσετε λέξεις για να αποκρύψετε σχόλια όπως: πόσο, πόσα, πολλά κ.λπ. Αυτό είναι το σχόλιο του πελάτη όταν ζητά την τιμή. Εάν οι ανταγωνιστές αποκτήσουν πελάτες που ενδιαφέρονται για προϊόντα στον ίδιο κλάδο, θα συμβουλεύσουν τους πελάτες, ακόμη και θα τους πουλήσουν σε πελάτες σε φθηνότερη τιμή από την πλευρά σας.

Μελετήστε προσεκτικά τα σχόλια που εμφανίζονται συχνά στις αναρτήσεις σας. Μετά από αυτό, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση για να αποκρύψετε τα αυτόματα σχόλια στο Facebook και να αποτρέψετε τη ληστεία των καλεσμένων του αντιπάλου σας.

Εάν δεν θέλετε η Fanpage σας να εμφανίζεται άσεμνες λέξεις, επιλέξτε „Φίλτρο άσεμνων λέξεων“ > αλλάξτε την σε „Ισχυρή“, το Facebook θα ελέγξει για ακαλλιέργητες λέξεις και θα κρυφτεί.

Πώς να κρύψετε τα σχόλια στο facebook
Πώς να κρύψετε εύκολα τα αυτόματα σχόλια στο Facebook

3.3. Χρησιμοποιήστε λογισμικό για να αποκρύψετε σχόλια στο Facebook

Υπάρχει ένα μειονέκτημα και στις δύο παραπάνω μεθόδους απόκρυψης σχολίων: για τη μη αυτόματη απόκρυψη σχολίων στο Facebook, θα χρειαστεί χρόνος για να φιλτράρετε το σχόλιο κάθε πελάτη. Όσον αφορά το αυτόματο φιλτράρισμα σχολίων, υπάρχει ένα μειονέκτημα ότι δεν μπορείτε να απαριθμήσετε όλα τα σχόλια που θα έρθουν, οπότε η παράλειψη είναι πολύ εμφανής.

Υπάρχει ένας τρόπος για να λυθεί πλήρως αυτό το πρόβλημα, ο οποίος είναι να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα Chatbot Hana.ai – έναν εικονικό βοηθό που βοηθά στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών επιχειρήσεων και μάρκετινγκ. Η λειτουργία απόκρυψης σχολίων στο λογισμικό διαχείρισης πωλήσεων σάς επιτρέπει να αποκρύψετε σχόλια που περιέχουν αριθμούς τηλεφώνου, email ή λέξεις-κλειδιά στα σχόλια που θέλετε να αποκρύψετε.

Πώς να κρύψετε τα σχόλια στο facebook
Πώς να κρύψετε τα σχόλια στο Facebook πολύ αποτελεσματικά με το Hana.ai
Πώς να κρύψετε τα σχόλια στο facebook
Εύκολη παρότρυνση για δράση απόκρυψη σχολίων στο Facebook

Μπορεί να φανεί ότι, χρησιμοποιώντας το λογισμικό Hana Smart Virtual Assistant, θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολύ χρόνο και προσπάθεια μόνο για να κρύψετε σχόλια και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι ο αντίπαλός σας κλέψει το καλεσμένοι.εμένα πια.

Το Hana Smart Assistant, εκτός από την απόκρυψη σχολίων στη σελίδα θαυμαστών του Facebook, επιτρέπει επίσης στις επιχειρήσεις να δημιουργούν AI Chatbots για τον δικό σας ιστότοπο και τη σελίδα θαυμαστών του Facebook χωρίς να χρειάζεται να μάθουν μαθήματα προγραμματισμού. Εφαρμόζοντας τη σύγχρονη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και αλγόριθμους επεξεργασίας φυσικής γλώσσας (NLP), το HANA μπορεί να απαντά αυτόματα σε σχόλια/inbox/chatwebs από τα σενάρια και τις γνώσεις που έχετε διδάξει. Ταυτόχρονα, η ικανότητα της HANA να δημιουργεί αυτόματα διοχετεύσεις και να καλλιεργεί θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αποτελεσματικές καμπάνιες μάρκετινγκ με μόνο 0 VND και να ολοκληρώσετε εύκολα πλήρως αυτοματοποιημένες παραγγελίες. Δοκιμάστε την εφαρμογή Hana.ai εδώ.

Το Hana.ai ελπίζει ότι οι παραπάνω πληροφορίες είναι χρήσιμες σε όλους στη διαδικασία εύρεσης μιας αποτελεσματικής κατεύθυνσης στην επιχειρηματική τους διαδικασία. Μείνετε συντονισμένοι στο Hana.ai, θα επιστρέψουμε με πιο ενδιαφέρον και ενδιαφέρον περιεχόμενο.

———————————————————

Πληροφορίες επαφής:

Έξυπνος Βοηθός Χάνα

Τηλέφωνο: 028.999.591.29

Διεύθυνση: 1196 3/2 Street, Ward 8, District 11, City. Πόλη Χο Τσι Μινχ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [email protected]