Κάντε το δικό σας βραβευμένο πάρτι Όσκαρ

Κάντε το δικό σας βραβευμένο πάρτι Όσκαρ

Oktober 25, 2022 0 Von admin

Μην αφήνετε το Χόλιγουντ να έχει όλη τη διασκέδαση – φέρτε τα αστέρια στο σπίτι σας στις 9 Φεβρουαρίου με ένα δικό σας πάρτι για τα Όσκαρ. Κάντε το 92ο πάρτι των βραβείων Όσκαρ μια υπόθεση πέντε αστέρων για εσάς και τους καλεσμένους σας. Με αυτή τη συλλογή ιδεών και απαραίτητα για το πάρτι, θα είναι ένα πάρτι που αξίζει να κερδίσει το δικό του αγαλματίδιο Όσκαρ.

Προτείνω

Δεν είναι ένα πάρτι για τα Όσκαρ χωρίς μια σειρά από αστέρια. Προσκαλέστε τους καλεσμένους σας να παρευρεθούν στο μεγάλο bash με μια λαμπερή πρόσκληση χωρίς χαρτί. Μην ξεχνάτε τον ενδυματολογικό κώδικα! Ενθαρρύνετε τους καλεσμένους σας να ντυθούν ώστε να ταιριάζουν με μια ταινία που είναι υποψήφια για τη δική σας στιγμή στο κόκκινο χαλί. Ροκ τη μόδα της δεκαετίας του ’60 από Μια φορά κι έναν καιρό… Στο Χόλιγουνττο καλύτερο γκανγκστερικό σου ντύσιμο a la Ο Ιρλανδόςή φορέστε αγωνιστικές ρίγες όπως Ford V Ferrari.

Ψήφος

Αφού οι καλεσμένοι σας περάσουν στο κόκκινο χαλί με τα εντυπωσιακά τους ρούχα, βάλτε τους να συμπληρώσουν ένα ψηφοδέλτιο για τα Όσκαρ. Προσθέστε λίγο φιλικό ανταγωνισμό στην ψηφοφορία απονέμοντας ένα έπαθλο σε όποιον έχει το πιο ακριβές ψηφοδέλτιο στο τέλος της βραδιάς. Εκτυπώστε αντίγραφα των δωρεάν μας ψηφοδέλτιο με δυνατότητα λήψης για να συμπληρώσουν όλοι με τους αγαπημένους τους υποψηφίους και να τους τοποθετήσουν σε μια προσαρμοσμένη κάλπη.

Δημιουργία κάλπης

Χρησιμοποιήστε ένα από τα όμορφα κουτιά δώρων μας και κόψτε μια σχισμή στο επάνω μέρος για να επιτρέψετε στους ψηφοφόρους να γλιστρήσουν στα ψηφοδέλτιά τους. Για λίγη διακόσμηση, φτιάξαμε ένα πανό χρησιμοποιώντας ένα Uniball Silver Gel Pen, τρύπα 1/8″, μαύρο χαρτί, washi tape και σπάγκο αρτοποιίας. Παρέχετε στυλό δίπλα στο κουτί μαζί με πολλά ψηφοδέλτια, ώστε όλοι να μπορούν να ψηφίσουν.

Παρακολουθώ

Όπως και πέρυσι, η εκπομπή είναι χωρίς φιλοξενία- οπότε συντονιστείτε και παρακολουθήστε τις γιορτές να εξελίσσονται σε πραγματικό χρόνο με εμφανίσεις έκπληξη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε στη διάθεσή σας πολλά χαρτομάντιλα ενώ παρακολουθείτε όλες τις συγκινητικές ομιλίες αποδοχής.

Μην ξεχνάτε πολλά σνακ αν πρόκειται να φτάσετε μέχρι την ανακοίνωση της Καλύτερης Ταινίας. Αυτά τα κουτιά Kraft Treat Box με χρυσό φύλλο πουά θα ήταν ο τέλειος τρόπος για να σερβίρετε ποπ κορν και άλλες λιχουδιές! Οι χαρτοπετσέτες Let’s Get Fizzy θα ήταν ο τέλειος τρόπος για να διακοσμήσετε την εκδήλωσή σας και να κρατήσετε αυτούς τους ενοχλητικούς λεκέδες από το τραπέζι σας. Μπορείτε ακόμη και να φτιάξετε συνταγές από προηγούμενους νικητές των Όσκαρ με το βιβλίο μαγειρικής Eat What You Watch.

Νίκη

Όταν τελειώσει η εκπομπή, δείτε πώς συγκεντρώθηκαν οι ψήφοι όλων και ανακηρύξτε τον νικητή του φετινού Όσκαρ Viewing Party. Θα μπορούσατε ακόμη και να δώσετε ένα βραβείο στο άτομο που πήρε το λιγότερο σωστό ποσό – το Τζόκερ Βραβείο. Καθώς τους δίνετε το δικό τους Όσκαρ, προετοιμαστείτε για μια ξεκαρδιστική ομιλία αποδοχής. Καταλήξαμε σε έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να φτιάξουμε αγάλματα Όσκαρ για να απονείμουμε τους νικητές της βραδιάς.

Κόψτε τη σιλουέτα των Όσκαρ από το δικό μας ΔΩΡΕΑΝ Λήψη και χαράξτε το σχήμα πάνω από δύο κομμάτια χαρτιού Antique Gold. Κόψτε τις δύο σιλουέτες σας. Στη συνέχεια, κόψτε μια σχισμή μέχρι το κέντρο μιας από τις σιλουέτες. Κόψτε τη μέση της άλλης σιλουέτας μέχρι να φτάσετε στο σημείο που σταματήσατε να κόβετε το πρώτο άγαλμα. Ενώστε τις δύο σιλουέτες μεταξύ τους στις σχισμές για να φτιάξετε ένα τρισδιάστατο άγαλμα. Χρησιμοποιήστε ταινία για να στερεώσετε τα δύο κομμάτια μεταξύ τους. Κόψτε μια λωρίδα μαύρου χαρτιού και βάλτε την ετικέτα με ένα βραβείο για τη νύχτα. Χρησιμοποιήσαμε το Uniball Silver Gel Pen. Κολλήστε τη μαύρη λωρίδα γύρω από το άγαλμα του Όσκαρ σε ένα δαχτυλίδι και το άγαλμά σας είναι έτοιμο! Ετοιμάστε μια συλλογή από διάφορα βραβεία για να κάνετε τη νίκη ακόμα πιο διασκεδαστική.

Διακοσμήστε με ένα από τα σετ προετοιμασίας μας για μια συνεκτική εμφάνιση ή γίνετε δημιουργικοί και αναμείξτε και ταιριάξτε από τη συλλογή μας από πιάτα και χαρτοπετσέτες. Θα μπορούσατε ακόμη και να παίξετε ένα παιχνίδι με θέμα την ταινία κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων βάζοντας τους φίλους σας να προσθέσουν το γύρισμα τους σε κλασικά εισαγωγικά ταινιών.

Μοιραστείτε τη βραδιά σας γεμάτη δράση μαζί μας χρησιμοποιώντας το #papersource.

Μερίδιο: