Η Cyber ​​Group Studios επεκτείνει την ηγετική ομάδα με δύο ραντεβού • Το βιβλίο παιχνιδιών

Η Cyber ​​Group Studios επεκτείνει την ηγετική ομάδα με δύο ραντεβού • Το βιβλίο παιχνιδιών

März 17, 2023 0 Von admin

Η Cyber ​​Group Studios, η εταιρεία παραγωγής παιδικής ψυχαγωγίας με έδρα το Παρίσι, επεκτείνει την ηγετική της ομάδα καθώς προσβλέπει σε μελλοντική ανάπτυξη και προσφορές κινουμένων σχεδίων.

«Διαγραμμίζουμε μια πορεία που μας τοποθετεί τέλεια για το μέλλον», λέει ο Dominique Bourse, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cyber ​​Group Studios. «Είμαι περήφανος και ενθουσιασμένος για τα ταλέντα που έχουμε προσελκύσει και είμαι σίγουρος ότι το 2023 θα είναι μια θεαματική χρονιά γεμάτη με πολλά νέα ορόσημα».

Η Michèle Massonnat προήχθη σε Αντιπρόεδρο, Πωλήσεις και Εξαγορές και ο Ben Abrass διορίστηκε επικεφαλής της Digital. Και οι δύο φέρνουν μαζί τους μια πλούσια ιστορία στη βιομηχανία και την εμπειρία που θα χρησιμοποιήσει η Cyber ​​Group Studios για τη συνεχή δουλειά της στον τομέα του animation.

Ο Massonnat ήταν προηγουμένως ο Senior Sales Manager στο Cyber ​​Group Studious. Πριν από το χρόνο της με την εταιρεία, εργαζόταν στην τηλεόραση, τις πωλήσεις οικιακής ψυχαγωγίας, το μάρκετινγκ και τα δικαιώματα των μέσων ενημέρωσης. Θα αναφέρεται απευθείας στη Raphaelle Mathieu, Εκτελεστική Αντιπρόεδρο.

Ο Abrass έχει προηγούμενη εμπειρία στα ψηφιακά μέσα ως δημιουργικός στρατηγός στη Warner Bros. Τώρα θα διαχειρίζεται την ψηφιακή στρατηγική της Cyber ​​Group Studios, επικεντρώνοντας ιδιαίτερα το D2C και το Web3. Θα αναφέρεται επίσης απευθείας στον Mathieu, ο οποίος έχει εκφράσει ενθουσιασμό που έχει αυτά τα «δύο εξαιρετικά ταλέντα» στην ομάδα.

Το Cyber ​​Group Studios ξεκίνησε το 2005 και έκτοτε αναπτύσσει κινούμενο περιεχόμενο για παιδιά και οικογένειες σε όλο τον κόσμο. Από καλλιτεχνικές ταινίες μικρού μήκους όπως Η Επιμέλεια σε υπερ-δυναμικές σειρές κινουμένων σχεδίων όπως 50/50 Ήρωεςη εταιρεία διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο.