Επεκτείνεται το πρόγραμμα Bluey Licensing στη Βόρεια Αμερική • Το βιβλίο παιχνιδιών

Επεκτείνεται το πρόγραμμα Bluey Licensing στη Βόρεια Αμερική • Το βιβλίο παιχνιδιών

März 15, 2023 0 Von admin
Πηγή: BBC Studios Kids and Family

Οι οικογένειες ακόμα δεν χορταίνουν ένα συγκεκριμένο Blue Heeler από κάτω.

Το BBC Studios Kids & Family υπέγραψε μια σειρά από νέες συμφωνίες αδειοδότησης και επεκτάσεις για το Bluey σε πολλές κατηγορίες καταναλωτικών προϊόντων στη Βόρεια Αμερική.

Στις κατηγορίες παιχνιδιών και εποχιακών παιχνιδιών, τα Dynacraft (ΗΠΑ), Gemmy (ΗΠΑ και Καναδάς) και Stoneridge (Καναδάς) συμμετέχουν στη διασκέδαση για ποδήλατα, τρίκυκλα, πατίνια και εποχιακή διακόσμηση, αντίστοιχα. Η JAKKS Pacific’s Disguise επέκτεινε τη συμφωνία της για την παραγωγή κοστουμιών και αξεσουάρ Bluey για παιδιά και θα προσθέσει μια σειρά ενηλίκων αυτό το φθινόπωρο.

Το σετ αγορών Bluey Hammerbarn της Moose Toys θα εμφανιστεί στο The Play Date στη Νέα Υόρκη, 8 Μαρτίου 2023. | Πηγή: The Toy Book

Επιπλέον, Centric Brands, The Bentex Group, Handcraft, Zak! Η Designs και ο Kurt Adler έχουν μελάνι επεκτάσεις αδειοδότησης, ενώ οι ASO, Children’s Apparel Network, DecoPac, Isaac Morris, NTD Apparel και Thermos είναι νέοι συνεργάτες που θα κάνουν το ντεμπούτο τους μια σειρά νέων Bluey-εμπνευσμένα προϊόντα φέτος.

«Η Bluey είναι ένα καλό αστέρι με παιδιά και οικογένειες σε όλο τον κόσμο και η ζήτηση είναι υψηλή για προϊόντα εμπνευσμένα από σειρές», λέει η Suzy Raia, Ανώτερη Αντιπρόεδρος Καταναλωτικών Προϊόντων και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, BBC Studios Americas. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τέτοιους καταπληκτικούς συνεργάτες, όλους τους ηγέτες στις αντίστοιχες κατηγορίες τους, οι οποίοι είναι τόσο αφοσιωμένοι όσο και εμείς στο να παρέχουμε στους θαυμαστές ακόμη περισσότερες περιπέτειες γεμάτες παιχνίδι και χαρά που επεκτείνουν την εμπειρία του Bluey παντού. ”

Bluey Ακολουθεί τις περιπέτειες ενός αξιαγάπητου και ανεξάντλητου εξάχρονου κουταβιού Blue Heeler που ζει με τον μπαμπά, τη μαμά και την τετράχρονη μικρή αδερφή του, Μπίνγκο. Η σειρά έχει σχεδιαστεί για να προβάλλει την απλή χαρά στην οικογενειακή ζωή, αντανακλώντας τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά μαθαίνουν και μεγαλώνουν μέσα από το παιχνίδι.

Για μια ματιά σε περισσότερα παιχνίδια και παιχνίδια εμπνευσμένα από το Bluey που θα κυκλοφορήσουν φέτος, ρίξτε μια ματιά The BIG Toy Bookδιαθέσιμο τώρα.