Εγγραφείτε για τα εργαστήρια Φεβρουαρίου

Εγγραφείτε για τα εργαστήρια Φεβρουαρίου

Oktober 26, 2022 0 Von admin

Ελάτε στα καταστήματά μας αυτόν τον Φεβρουάριο για λίγη διασκέδαση! Προσφέρουμε μια ποικιλία εργαστηρίων για να μάθετε νέες δεξιότητες και να κάνετε νέους φίλους. Από τις ρομαντικές κάρτες του Αγίου Βαλεντίνου μέχρι τα όμορφα σκουλαρίκια, μπορείτε να βρείτε κάτι που σίγουρα θα απολαύσετε. Διαβάστε παρακάτω για μια επισκόπηση κάθε τάξης και επισκεφθείτε μας στο Διαδίκτυο κλείστε τη θέση σας τώρα!


Δημιουργία καρτών του Αγίου Βαλεντίνου εμπνευσμένη από την ταινία Emma.

Σάββατο 8 Φεβρουαρίουου 1:00-15:00

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίουου 6:00-8:00 μ.μ

$40

Το Focus Features ζωντανεύει το μυθιστόρημα της Jane Austen στη νέα ταινία Emma. Στις αίθουσες παντού φέτος τον Φεβρουάριο. Αποδράστε σε μια εποχή εύγλωττης χειρόγραφης αλληλογραφίας όταν παρακολουθείτε την ταινία και όταν παρακολουθείτε το εργαστήρι μας για την ειδική έκδοση του Αγίου Βαλεντίνου. Είτε βλέπετε τον εαυτό σας ως έναν απελπισμένο ρομαντικό είτε ως ένα ανεξάρτητο ελεύθερο πνεύμα, θα διασκεδάσετε φτιάχνοντας κομψά χαρτικά με σφραγίδες από κερί, στολισμένες άκρες, vintage εφήμερα και πολλά άλλα! Μάθετε για τη νέα ταινία της Emma εδώ.

Βοτανικά προϊόντα κοπής χαρτιού

Σάββατο 22 Φεβρουαρίουnd 1:00-15:00

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίουου 6:00-8:00 μ.μ

$40

Δημιουργήστε όμορφες χειροποίητες κάρτες με floral λεπτό χαρτί, washi tape και αυτοκόλλητα. Μάθετε την τέχνη της κοπής χαρτιού για να δημιουργήσετε μικροσκοπικές νεκρές φύσεις, μοντέρνα φυτά εσωτερικού χώρου και άλλα βοτανικά στοιχεία. Ελέγξτε το βίντεο στο Instagram μας στο A New Leaf Highlight.

Μίνι εργαστήριο DIY Earrings

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίουου 6:00-8:00 μ.μ

5 $ ανά ζευγάρι

Ελάτε οποιαδήποτε στιγμή αυτές τις ώρες για να δημιουργήσετε τα δικά σας εκλεκτά χάρτινα κοσμήματα. Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας fashionista και δημιουργήστε μοναδικά σκουλαρίκια από χαρτί από όλο τον κόσμο. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή κάντε δώρο σε έναν φίλο ή και στα δύο!

Γράμματα χειρός

Κάθε Πέμπτη 6:00-20:00

40,00 $

Τα μαθήματα ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία και προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών για τεχνίτες σε κάθε επίπεδο δεξιοτήτων! Ξεκινήστε με το Hand Lettering Hacks και, στη συνέχεια, προχωρήστε στο Creative Hand Lettering ή στο Brush Hand Lettering για χειροτεχνία επόμενου επιπέδου. Διάφορα καταστήματα θα προσφέρουν μαθήματα όπου μπορείτε να εξασκήσετε τις νέες σας δεξιότητες χειροτεχνίας μέσω δημιουργικού ημερολογίου ή γράφοντας όμορφες κάρτες. Ελέγξτε το δικό σας τοπικό κατάστημα για καταχωρίσεις!

Ιδιωτικό πάρτι

Η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος του πάρτι

Διοργανώστε ιδιωτικά πάρτι για κάθε γιορτή. Κάντε τα πάντα, από τη δημιουργία χάρτινης διακόσμησης λουλουδιών έως την εκμάθηση καλλιγραφίας. Έχουμε κάτι για τεχνίτες σε κάθε επίπεδο και κάθε ηλικία! Τα πάρτι ενηλίκων είναι BYOB. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να προγραμματίσετε την επόμενη εκδήλωσή σας στο Paper Source! Αποθεματικό εδώ!

Μπορείτε ακόμη να παραλάβετε ένα πάσο εργαστηρίου 2020 που ισχύει για όλο το χρόνο. Συμμετάσχετε σε έως και τρία εργαστήρια για έκπτωση!

Μερίδιο: