Δοκιμάζοντας την πίστη

Δοκιμάζοντας την πίστη

März 11, 2023 0 Von admin

Από Shabina Anwar και Nicolas Buc, ανάπτυξη προϊόντων

Έχει εξαφανιστεί η πίστη; Καθόλου αλλά όντως έχει μεταμορφωθεί. Σε ένα Έρευνα TruRating Σε περισσότερους από 32.000 καταναλωτές τον περασμένο Ιούνιο, το 26% δήλωσε ότι είχε αλλάξει τις μάρκες που αγοράζει λόγω του Covid και περισσότεροι από τους μισούς καταναλωτές είπαν ότι τα προγράμματα πίστης έχουν επηρεάσει πρόσφατα τις αγοραστικές τους συνήθειες.

Ακόμα και τώρα, η πίστη έχει γίνει πιο περίπλοκη από ποτέ χάρη στην πανδημία, η οποία ανάγκασε τους οργανισμούς και τους καταναλωτές να στραφούν σκληρά προς τα ψηφιακά κανάλια. Ως αποτέλεσμα, πολλές μάρκες ήταν ξαφνικά ισότιμες, ανίκανες να προσελκύσουν τους καταναλωτές με τις ίδιες στρατηγικές. Εκείνες οι επωνυμίες που μπορούσαν να ασχοληθούν ψηφιακά με την εισροή καταναλωτών ήταν σε καλύτερη θέση για να αποκτήσουν νέους πελάτες και να τους διατηρήσουν.

Με την έναρξη του 2022, υπάρχει ελπίδα ότι η πανδημία θα εξασθενίσει. Πώς θα συνεχίσει να εξελίσσεται λοιπόν η πίστη των καταναλωτών; Αυτό είναι ένα περίπλοκο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί, γι‘ αυτό και η Mastercard κυκλοφόρησε το Loyalty Sandbox για να βοηθήσει τις εταιρείες να δοκιμάσουν νέες εμπειρίες καταναλωτών με προγράμματα επιβράβευσης. Το sandbox επιτρέπει στους οργανισμούς να δοκιμάζουν νέες προσεγγίσεις αφοσίωσης, συγκεντρώνοντας πλατφόρμες αφοσίωσης και αφοσίωσης Mastercard σε ένα sandbox. Στο παρελθόν, οι επωνυμίες έπρεπε να φανταστούν πώς διαφορετικά περιουσιακά στοιχεία αφοσίωσης θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια συναρπαστική προσφορά. Τώρα, επειδή το Loyalty Sandbox συνδέει διαφορετικές πλατφόρμες αφοσίωσης μέσω ενός ενδιάμεσου λογισμικού που βασίζεται σε σύννεφο και δημιουργεί την εμπειρία χρήστη σε μια εφαρμογή για κινητά, δίνει τη δυνατότητα στις επωνυμίες να δοκιμάσουν μια εμπειρία και να προσδιορίσουν αν αξίζει τον κόπο να κάνουν μια επένδυση στην εκτέλεσή της.

Το sandbox θα περιλαμβάνει πλατφόρμες όπως το SessionM, το οποίο ενορχηστρώνει προγράμματα αφοσίωσης για μεγάλες επωνυμίες, την πλατφόρμα Προσωποποιημένης Προσφοράς, την οποία χρησιμοποιούν οργανισμοί όπως η Citibank και η American Airlines, και η πλατφόρμα Pay with Rewards. Το sandbox συλλέγει δεδομένα από ένα σύστημα, τα παρουσιάζει στην εφαρμογή για κινητά και τα προσαρμόζει ώστε να προωθηθεί στο επόμενο σύστημα, καθιστώντας το πραγματικά διαλειτουργικό.