Ένα δωρεάν φεστιβάλ κήπου με συνομιλίες από ειδικούς σε κάθε τομέα;  Εγγέγραψέ με!

Ένα δωρεάν φεστιβάλ κήπου με συνομιλίες από ειδικούς σε κάθε τομέα; Εγγέγραψέ με!

April 30, 2023 0 Von admin

Να είστε γρήγοροι για αυτό εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση Μεγάλη Ανάπτυξη, που ξεκινά αύριο, 11 Μαρτίου, με ένα καλωσόρισμα «happy hour» με τον Marcus Bridgewater (Garden Marcus). Στη συνέχεια, το φιλόδοξο εικονικό φεστιβάλ δέκα ημερών είναι ανοιχτό και λειτουργεί, με το Small Space Saturday, Sustainability Sunday, Make It Monday (DIY), Transformation Tuesday, Garden for Wildlife Wednesday και πολλά άλλα, έως τις 20 Μαρτίου. Μαζί με ποικίλο και ενδιαφέρον ρόστερ των παρουσιαστών, η φετινή έκδοση του GGA περιλαμβάνει εικονικές περιηγήσεις στο Chanticleer, στο Cheekwood (εμφανίζεται στην κορυφή), στους Naples Caribbean Gardens, στο Franklin Park Conservatory και στο Filoli. Οι ξεναγήσεις ξεκινούν και τις πέντε συνεδρίες της εβδομάδας.

Είπα ότι όλα αυτά είναι δωρεάν; Οι τακτικοί συμμετέχοντες σε συνέδρια (παρακολουθώ εκδηλώσεις τέχνης, δημοσιογραφίας και κηπουρικής), γνωρίζουν ότι τα συνέδρια είναι συνήθως πολύ ακριβές προτάσεις, με βαριά τέλη εγγραφής και διαμονές σε ξενοδοχεία κορυφαίων δολαρίων. Επειδή το Great Grow Along είναι εικονικό, στερείται αυτού του κόστους, επομένως το μόνο πράγμα για το οποίο πληρώνουν οι συμμετέχοντες είναι η πρόσβαση σε βιντεοσκοπημένες συνεδρίες μετά το τέλος των ζωντανών εκδηλώσεων. (Και ακόμη και αυτό είναι μόνο 29,95 $.)

Από την παρουσίαση του Tallamy το 2021

Ακούγεται αυτή η ανάρτηση πολύ πιο προωθητική από ό,τι συνήθως παίρνουμε εδώ στο Rant; Το κάνει, αλλά πιστεύω ότι η GGA αξίζει προβολή. Είναι τόσο σπάνιο οι κηπουροί που δεν μπορούν να ταξιδέψουν σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες για να ακούσουν από ανθρώπους όπως ο γκουρού της κηπουρικής για άγρια ​​ζωή, Doug Tallamy, η Debra Prinzing της Slow Flower Society και ο Kevin Espiritu της Epic Gardening —για να αναφέρουμε μόνο 3 από τους 30 και πλέον παρουσιαστές— αυτού του είδους η πρόσβαση όλα από έναν ιστότοπο, για μία εβδομάδα. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είμαι εξοικειωμένος με πολλούς από τους επιλεγμένους ομιλητές, κυρίως επειδή πολλοί είναι νεότεροι επαγγελματίες κηπουρικής που έχουν κάνει το όνομά τους μέσω του YouTube, των podcast και του Instagram. Σίγουρα, υπάρχουν και συγγραφείς εδώ—είμαι συνηθισμένος να παρακολουθώ ομιλίες ανθρώπων γνωστών για τα βιβλία τους—αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι μια μεγάλη ομάδα κηπουρών δεν μαθαίνει έτσι. Το GGA παρέχει μια επιμελημένη μη παραδοσιακή εμπειρία – μια εξαιρετική εναλλακτική για όσους τους αρέσει η διαδικτυακή μάθηση αλλά δεν τους βοηθά το χάος του Facebook. Υπάρχει επίσης ένα ισχυρό στοιχείο φυτών εσωτερικού χώρου, με έξι συνεδρίες happy hour στις 8 μ.μ., υποδηλώνοντας, υποθέτω, ότι και στους λάτρεις των φυτών εσωτερικού χώρου αρέσει να κάνουν πάρτι.

Νομίζω ότι οι πέντε περιηγήσεις είναι μια εξαιρετική προσθήκη—μιμούνται αυτά που περιλαμβάνουν τα παραδοσιακά συνέδρια κηπουρικής και παρέχουν ένα στοιχείο έμπνευσης.

Το Great Grow Along είναι σε μεγάλο βαθμό το πνευματικό τέκνο του LaManda Joy, του City Grange, μιας αλυσίδας φυτωρίων στο Σικάγο. Σε συνέντευξή του στο Chicago TV, ο Joy είπε ότι το φεστιβάλ απευθύνεται «στα 16 εκατομμύρια ανθρώπους που ξεκίνησαν την κηπουρική το 2020». Εδώ είναι μια ανάρτηση για εκείνο το πρώτο φεστιβάλ, που έγινε πέρυσι.

Τέλος, πλήρης αποκάλυψη: Κάνω μια περιφερειακή ομιλία για την κηπουρική (περίπου βορειοανατολικά/μεσοδυτικά) την τελευταία μέρα, αλλά δεν το δημοσιεύω για να το προωθήσω. Μακριά από αυτό. Δημοσιεύω επειδή αυτό είναι το είδος της διασκεδαστικής/εμπνευστικής/εκπαιδευτικής εκδήλωσης που πάντα χρειαζόμασταν, αλλά δεν συνειδητοποιούσαμε πόσο πολύ μέχρι να εξαφανιστούν όλες οι ανοιξιάτικες παραστάσεις στον κήπο το 2020-21. Ακόμη και χωρίς την πανδημία, πώς θα μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε τόσους πολλούς ειδικούς από όλη τη χώρα για ένα φυσικό συνέδριο; Αδύνατο. Και σίγουρα όχι δωρεάν.

Τα σχόλια είναι κλειδωμένα.